Sairaalat ja klinikat

Ratkaisut Sairaalat ja klinikat

Hygieniaa kaikilla osa-alueilla

Tehokas, turvallinen ja suorituskykyinen

Miele Professional on jo yli 50 vuoden ajan tehnyt yhteistyötä lääkäreiden, hygienian asiantuntijoiden ja instrumenttien valmistajien kanssa kehittäessään koneellisia käsittelyratkaisuja hoitoalalle. Tämän yhteistyön tulos on järjestelmäratkaisu instrumenttikierrolle, joka ei sisällä heikkoja kohtia. Pesu- ja desinfiointikoneiden, vaunupesukoneiden, höyryautoklaavien ja patjojen desinfiointilaitteiden avulla keskitetyssä steriilivälinehuollossa saavutetaan täydelliset viimeistelytulokset ja paras tehokkuustaso. Sairaaloiden osastokeittiöihin Miele Professional tarjoaa puhdasvesijärjestelmäiset astianpesukoneet, joissa on korkea loppuhuuhtelulämpötila sekä lämpödesinfiointiohjelma nopeaan ja hygieeniseen puhdistukseen. Miele Professional -pyykinpesukoneiden desinfiointiohjelmat täyttävät edellytykset, joita sairaaloiden taudinaiheuttajia sisältävien tekstiilien puhdistukseen vaaditaan. Tehokkaat pesukoneet, joiden rumputilavuus on 160–320 litraa, mahdollistavat puhtaan ja epäpuhtaan puolen erottamisen kaikissa tiloissa. Tämä on ominaisuus, jota arvostetaan laitoksissa, joissa ongelmallinen pyykki käsitellään hygieenisesti.

Lisätietoja kohteesta "Hygieniaa kaikilla osa-alueilla"

Referenssit

Ihmislääketieteen osaamiskeskus

Potilaiden ja tieteen palveluksessa: AMC syntyi, kun kaksi kahden vuosisadan ikäistä yliopistosairaalaa, Binnengasthuis ja Wilhelmina Gasthuis, yhdistyivät Amsterdamin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kanssa. Tämä loi tärkeän pohjan tuloksekkaalle potilashoidolle, tieteelliselle tutkimukselle ja lääketieteelliselle koulutukselle.

Lisätietoja kohteesta "Ihmislääketieteen osaamiskeskus"

Ensiluokkaista palvelua ihmisistä välittäen

AZ Jan Palfijn Gentin ainutlaatuinen historia ulottuu lähes kahdeksansataa vuotta taaksepäin. Vaikka se aloitti taipaleensa rahallisesti tuettuna sairaalana, joka vuonna 1228 perustettiin huolehtimaan hädänalaisista, se on nykyään sekä perussairaanhoidon että uusimman kehityksen mukaisen sairaanhoidon moderni keskus.

Lisätietoja kohteesta "Ensiluokkaista palvelua ihmisistä välittäen"

Modernia lääketiedettä ja syvää sitoutuneisuutta

"You Believe, We Care" on Soulin St. Maryn sairaalan motto. Täällä yhdistyvät maailmanluokan lääketiede ja syvä kunnioitus ihmiselämää kohtaan. Tuloksena potilaille annetaan kattavaa hoitoa, joka luo standardeja kaikin tavoin.

Lisätietoja kohteesta "Modernia lääketiedettä ja syvää sitoutuneisuutta"