Olemme palveluksessasi

Miele palvelut

Myös palvelujen suhteen Miele Professional edustaa tinkimättömämpää suorituskykyä kuin mikään muu valmistaja. Jätä huoleksemme koko prosessiketju tuotteiden toimittamisesta ja asentamisesta vuosihuoltoihin ja ylläpitoon saakka.

Kattavat huoltopalvelut

Kattava, maailmanlaajuinen asiakaspalvelu, on tarvittaessa nopeasti paikan päällä. Mielen oma huolto palvelee pääkaupunkiseudulla ja lisäksi Mielellä on kattava valtuutettujen huoltoliikkeiden verkosto ympäri Suomen. Säännölliset tarkastukset ja huolto sekä ammattitaitoinen hoito takaavat myös maksimaalisen käyttöturvallisuuden.

Varaosasaatavuus

Miele-tuotteiden "Made in Germany" laadun ansiosta asiakkaillamme on pitkä käyttöikä. Kun konemallisi tuotanto lopetetaan, Miele takaa toimittavansa toiminnallisia varaosia koneeseesi jopa 15 vuoden ajan.

Suunnittelu

Autamme sinua myös pesulasi mitoituksessa ja suunnittelussa. Valitsemme kanssasi toisiinsa sopivat ja täydentävät tuotteet, jotta pesulasi toimisi tehokkaimmin ja parhaiten palvelisi käyttäjiä. 

Huoltopalvelut

Säännölliset tarkastukset ja ennakoiva huolto lisäävät käyttöturvallisuutta ja vähentävät ennakoimattomia korjauksia. Luota laitteidesi säännölliseen ammattitaitoiseen hoitoon ja tukeen. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.