Edestä täytettävä tankkijärjestelmäinen astianpesukone

Nopeasti puhtaita astioita

Pesitpä sitten laseja, ruokailuvälineitä, pöytäastioita tai suurempia esineitä, kuten tarjottimia tai astioita – Miele Professionalin uudet pöydän alle asennettavat astianpesukoneet tuottavat täydelliset tulokset lyhyimmässä mahdollisessa ajassa.

Tuoteyleiskatsaus

PG 8166

PG 8166 UNIVERSAL on todellinen jokapaikanhöylä ja pääsee parhaiten oikeuksiinsa tilanteissa, joissa erittäin lyhyessä ajassa on pestävä suuri määrä astioita. Kone on suosittu, koska siinä on spesifisiä ohjelmia ja pesutulokset ovat erinomaiset pestäessä pöytäastioita, pannuja, laseja ja ruokailuvälineitä. Lyhyin ohjelma on vain 55 (71) sekunnin pituinen ja suurin pesuteho on 1188 (900) lautasta tunnissa.

Lue lisää

Asiakkaan edut

Täydelliset pesutulokset joka tilanteessa

Miele Professionalin uusissa tankkijärjestelmäisissä astianpesukoneissa on erikoisohjelmat kaikenlaisille pestäville esineille ja jokaiselle likaisuusasteelle. Kaikki tärkeät parametrit (esim. ohjelman kesto, lämpötila ja pesupaine) on tarkasti asetettu tehtaalla, ja niitä voidaan säätää yksilöllisesti. Joten hienoimmat samppanjalasisi pestään yhtä luotettavasti kuin ruoantähteitä sisältävät lautaset.

Erittäin korkea käyttömukavuus

Nopeaa työnkulkua varten kosketusnäytöllä esitetään vain käytön aikana olennaiset tiedot ja symbolit. Lisäksi sen tarjoama käyttömukavuus on omaa luokkaansa: suosituimmat ohjelmat voidaan valita yhdellä painikkeella. Värin muuttuminen näytöllä ilmoittaa senhetkisen ohjelman edistymisen ja koneen tilan jokaisessa vaiheessa.

Eri annosteluvaihtoehdot

Olipa käyttöpaikan rakenteellinen tilanne mikä tahansa, uudet tankkijärjestelmäiset astianpesukoneet on asetettu tehokkainta mahdollista annostelua varten. Valikoimassa on mallista riippuvia ominaisuuksia kuten sisäiset annostelupumput ja -putket ulkoisille puhdistussäiliöille ja sisäiset puhdistussäiliöt ja annostelupumput, jos ulkoinen säiliö ei tule kysymykseen.

Poikkeuksellista tehokkuutta

Miele Professionalin tankkijärjestelmäisissä astianpesukoneissa korkea pesuteho yhdistyy korkeimpaan mahdolliseen tehokkuustasoon. Veden, energian ja puhdistusaineen käyttö on jo vakio-ohjelmissa erittäin taloudellista ja eko-ohjelmissa se laskee absoluuttiseen minimiin. Huippulaadukkaalla rakenteella varmistetaan, että myös koneiden käyttöikä on erityisen pitkä ja että ne vaativat erittäin vähän huoltoa, mikä tekee niistä tarkkasilmäisten, taloudellisuutta ja tehokkuutta hakevien kuluttajien ykkösvalinnan.

Varusteet

Lisävarusteet täydelliseen työnkulkuun

Miele Professionalin lisävarusteilla voit integroida kaikki astianpesun työprosessit saumattomaksi, tehokkaaksi järjestelmäksi myös paikoissa, joissa tilaa on rajallisesti.

  • Pinottavat muovikorit
  • Avoimet, muovipinnoitetut metallirunkokorit
  • Annostelumoduuli nestemäisten puhdistusaineiden täysin automaattiseen annosteluun (lisävaruste)
  • Jalusta ihanteellisen ja ergonomisen työskentelykorkeuden säätöön käytettäessä erillisiä astianpesukoneita
Lue lisää

Vedenkäsittely antaa tahrattoman pesutuloksen ja säilyttää koneesi arvon

Monissa Miele Professional -astianpesukoneissa on vakiovarusteena sisäinen vedenpehmennysjärjestelmä. Ulkoisia lisävedenkäsittelyjärjestelmiä on saatavissa käyttöpaikkoihin, joissa vesijohtovesi on laadultaan erittäin kovaa, sekä tankkijärjestelmäisiin pesukoneisiin, joissa veden läpikulku on pieni.

  • Veden demineralisointijärjestelmät pehmeän veden poistoon veden kovuustasojen ollessa korkeintaan 40 °dH
  • Osittaiseen tai täydelliseen demineralisointiin tarkoitetut säiliöt jopa 800 litran käsittelyyn tunnissa.
  • Vesimäärän mittari ja johtavuuden mittari ilmoittaa, kun säiliö on tyhjä.
Lue lisää