Uudet puhdasvesijärjestelmäiset astianpesukoneet

Uudet puhdasvesijärjestelmäiset astianpesukonemallit

Nyt uusia mukavuuksia käyttöösi

Tutustu uusien astianpesukoneiden mielenkiintoisiin ominaisuuksiin, jotka takaavat turvallisen ja hygieenisen puhdistusprosessin.

Tutustu mallistoon

Edut

Dry+

Muovituotteiden kuivaaminen lisää ohjelma-aikaa vain 8 minuutilla. Lähes kaikki astiat voidaan varastoida tai käyttää uudelleen heti, kun ohjelma on valmis. 'Dry+' -kuivaus poistaa kosteaa kuumaa ilmaa kammiosta ja korvaa sen raikkaalla huoneilmalla, eikä lyhyiden ohjelma-aikojen  ja kuivien astioiden tarvitse enää sulkea pois toisiaan ammattimaisessa astianpesussa.

Integroitu pesuainepumppu

Integroitu annostelupumppu helpottaa tarkkaa ja täysin automaattista pesuaineen annostelua, mikä yksinkertaistaa päivittäistä työtä. Sisäänrakennettu pumppu ei vie ulkopuolista tilaa.

Loistavia tuloksia nopeasti

Tarvitsekso nopeita pesuaikoja ja loistavia pesutuloksia? Silloin Miele Professional -astianpesukoneet ovat sinulle oikea ratkaisu: lämminvesiliitäntä ja kolmivaihevirta, älykäs pesuteknologia ja tehokas lämmittävä kiertovesipumppu takaavat optimaaliset ohjelma-ajat ja pesutulokset. Ota kaikki hyöty innovatiivisista ominaisuuksista, jotka saavat astiasi loistavan puhtaiksi päivästä toiseen todella nopeasti.

Huippuluokan hygieniaa

Puhdasvesijärjestelmällä toimivat astianpesukoneet vaihtavat veden joka pesuvaiheessa ja loppuhuuhtelu suoritetaan tarvetta vastaavassa lämpötilassa. Tällä prosessilla varmistetaan täydellisen puhdas ja hygieeninen lopputulos, jota ylittää tavanomaisille ammattiastianpesukoneille asetetut vaatimukset.

Taloudellisuutta ja tehokkuutta

Säästä kustannuksia ympäristöystävällisesti: Miele Professional -astianpesukoneilla ovat tunnetusti tehokkaita ja niillä on silti todella pienet kulutusarvot. Jo tuotekehityksessä ohjenuorana on, että optimaaliset pesutulokset tulee saada aikaan kierrätettävillä materiaaleilla ja käyttämällä vain ehdottoman välttämätön määrä vettä, energiaa ja puhdistusaineita.

Täydellinen tulos joka tasolla

Kooltaan 500 × 500 mm muovikoreja voidaan Miele Professional -astianpesukoneissa käyttää samanaikaisesti kahdella tasolla. Ylimmäistä koria käytetään lisävarusteena saatavan rst-lavetin päällä. Alakoria voidaan käyttää peruskoreihin kuuluvan alakorin päällä. Kolme pyörivää suihkuvartta varmistavat astioiden puhdistumisen molemmilla koritasoilla.

Mallit

PG 8099 Dry+ & DOS

PG 8099-astianpesukone täyttää korkeat vaatimukset hygienian, mukavuuden ja täydellisen kuivaustuloksen suhteen. Ohjelman lopussa luukku avautuu automaattisesti, jolloin astiat voidaan tyhjentää koneesta heti ja ottaa käyttöön välittömästi.

Katso tarkemmat tuotetiedot

DOS mallit

Integroidun annostelupumpun ansiosta nämä mallit annostelevat nestemäisen pesuaineen automaattisesti - aina oikea määrä täydellisen puhdistustuloksen saavuttamiseksi. Tilaa säästävä ratkaisu, joka vähentää kustannuksia ja yksinkertaistaa käyttöä.

Katso tarkemmat tuotetiedot

Lisävarusteet

ProCare Shine pesuaineet

ProCare Shine -sarjan pesuaineet ja huuhteluaineet on kehitetty alusta alkaen käytettäväksi Miele Professional astianpesukoneissa. Huolellisesti valitulla koostumuksellaan nämä tuotteet takaavat erityisen tehokkaat astianpesuprosessit, ovat yhteensopivia koneissa käytettyjen materiaalien kanssa ja ovat myös erittäin taloudellisia käyttää.

To products

Monipuoliset lisävarusteet

Todella laaja valikoima erilaisia koreja ja telineitä mahdollistavat kaikenlaisten astioiden asettelun siten, että pesusuihkut osuvat niihin kauttaaltaan. Tällöin pesutulos on luotettavan puhdas.
Miellyttävämmän työskentelykorkeuden aikaansaamiseksi suosittelemme koneen asentamista jalustan päälle.

Katso tarkemmat tuotetiedot

Esite

Lataa esite

Lataa uusien astianpesukonemallien esite alla olevasta linkistä.

Esite Dry+ ja integroitu DOS

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Haluatko lisätietoja tuotteistamme?

Klikkaa alla olevaa yhteystietolomakkeen linkkiä ja lähetä tiedustelusi meille. Vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Voit myös soittaa asiakaspalveluumme puh. (09) 875 97 500

Yhteydenottolomakkeeseen