Olet valinnut liian korkean lämpötilan.
Alenna lämpötilaa 10–20 °C:lla.
Kypsennettävä on jäänyt pohjasta liian vaaleaksi tai paistunut pinnalta liikaa.
Alenna lämpötilaa 10–20 °C:lla.
Käytä paistotaulukossa kyseiselle tuotteelle ja käyttämällesi toimintatavalle suositeltua kannatintasoa. Paistotaulukot löydät laitteen käyttöohjeesta tai Käyttövinkkejä-vihkosesta.
Älä käytä Boosteria/Pikalämmitystä enää tällaisissa yhteyksissä. Näin erityisesti pikkuleivät ja muut vastaavat eivät ruskistu pinnalta liikaa.
Esilämmitä uuni. Tästä on etua esimerkiksi silloin, kun kypsennettävä tuote on muuten vaikea saada pohjaltakin kypsäksi.
Älä käytä läkkipeltisiä vuokia tai vaaleita keraamisia vuokia, sillä he heijastavat lämpöä.
Kun paistat tuotteita, joiden pohjaa on vaikea saada kypsäksi, käytä toimintatapaa “Tehopaisto”.