Mielen uutiset ja lehdistötiedotteet

Mielen uudet W1- ja T1 Classic pyykinpesukoneet ja kuivausrummut

Uudistuneet Miele W1 Classic -pyykinpesukoneet ovat tyylikkäitä, mukavia käyttää, nopeita ja monipuolisia sekä edelleenkin hintatasoltaan edullisia. W1 Classic-pyykinpesukoneiden kanssa sopii täydellisesti yhteen myöskin uudistuneet Mielen T1 Classic -lämpöpumppukuivausrummut, joissa on yhtenevä pesu- ja kuivausohjelma sekä ulkonäkö.

Uusissa W1 Classic -pyykinpesukoneissa on hiiliharjaton ProfiEco-moottori, joka on tehokas ja kestävä. Nyt myös näissä edullisemman hintaluokan malleissa on ainutlaatuinen Miele CapDosing eli kapseliannostus-toiminto, jolla voi pestä erityistä hoitoa ja käsittelyä vaativat tekstiilit - kuten vettä hylkivät ulkoiluvaatteet ja villavaatteet MieleCaps pesu- ja huuhtelukapseleilla. T1 Classic -kuivausrummuissa on mahdollisuus käyttää FragranceDos-tuoksupatruunoita, jotka tuova raikkaan tuoksun pyykkiin.
 

Tyylikäs, uusi ulkonäkö modernia ohjauspaneelia myöten

Classic-sarjan pyykinpesukone ja kuivausrumpu ovat muotoiluiltaan selkeitä ja tyylikkäitä. Näitä ominaisuuksia korostaa Mielen kehittämä DirectSensor-käyttöliittymä ohjauspaneelissa. Kaikki pesu- ja kuivausohjelmat sekä Päälle/Pois päältä -toiminnot valitaan kierrettävällä valintakytkimellä ja hipaisuohjauksella. Mallikohtaisesti Classic W1 -pesukoneet ja T1 -kuivausrummut ovat kapasiteetiltaan joko 7 kg tai 8 kg.

Classic-mallien vakio-ominaisuuksiin kuuluu myös ajastettu käynnistys ja jäljellä olevan pesuajan näyttö. Luonnollisesti Classic-mallit – kuten kaikki Mielen pyykinpesukoneet ja kuivausrummut – on testattu kestämään jopa 20 vuoden kotitalouskäyttö. Energiatehokkuusluokitus on avainkriteeri pyykinpesukoneen tai kuivausrummun ostopäätöstä tehtäessä. Miele tarjoaa parhaan A+++ -energialuokituksen nyt myös aikaisempaa edullisemmassa hintaluokassa.

Mielen T1 kuivausrummuissa on tehokas ja helposti puhdistettava suodatinjärjestelmä sekä huoltovapaa EcoDry- tegnologiaa hyödyntävä lämmönvaihdin. Suodatinjärjestelmä varmistaa, että nukka ei pääse lämmönvaihtimeen, lyhentäen näin koneen kuivausaikaa ja samalla säästäen energiaa. Mielen lämpöpumppukuivausrummut toimivat aina taloudellisesti EcoDry-tekniikan ansiosta – laitteen koko käyttöiän ajan.
 

Katso kaikki W1 ja T1 Classic-tuotteet »

Oma yhteyshenkilösi

!Inactive!: Mikko Virtanen
Asiakaspalvelu 09 875 970
mikko.virtanen@miele.com