Valkoiseen takkiin pukeutunut nainen seisoo Miele Masterline -astianpesukoneen edessä modernissa keittiössä

Miele Professional. Immer Besser.

Tarjoamme asiakkaillemme luotettavia ja kestäviä ratkaisuja.

Tuoteuutiset
Inspiroidu uusista tuotteistamme.

Miele Professional edustaa innovaatiota. Tutustu viimeisimpiin tuoteuutisiimme ja löydä sopivimmat tuotteet yksilöllisiin tarpeisiisi.

Asiakaspalvelu
Tukea, joka on aina käytettävissäsi

Ostaessasi Miele-koneen valitset pitkän käyttöiän ja huippulaadun. Jos tarvitset kuitenkin apua, Miele-huolto voi tarjota sitä nopeasti ja luotettavasti.

Näyttelyt ja seminaarit
Vieraile luonamme!

Vieraile luonamme messuilla ja tapahtumissa ja tutustu tuotteisiimme livenä. Esittelemme sinulle mielellämme uusimpia innovaatioitamme ja tuotevalikoimamme kohokohtia henkilökohtaisesti ja miellyttävässä ilmapiirissä. Odotamme innolla tilaisuutta keskustella kanssasi!

Parrakas, valkoiseen paitaan pukeutunut mies nojaa puiseen talonseinään. Hän hymyilee ja tuijottaa kaukaisuuteen.

Miele Professional ja vastuullisuus

Immer Besser: planeettamme, yhteisen kotimme puolesta

Meillä on vain yksi planeetta ja sen suojelu on meidän kaikkien vastuulla. Olemme perustamisestamme asti, eli vuodesta 1899 alkaen, olleet tietoisia tarpeesta suojella ympäristöämme. Lue lisää vastullisesta tiestämme matkalla kestävyyteen!

Miele Professional

Immer Besser

Luomme upeita kokemuksia määrittelemällä huippuosaamisen uudelleen joka päivä, kaikkialla. Aina kun tarvitaan innovatiivista laatutuotetta tai innovatiivista ratkaisua, meillä on oikea valikoima tarpeisiisi.