A throughput dishwasher, two tank dishwasher in a row on grey background. In front a further freshwater dishwasher with half-opened door.

Astianpesukoneet ammattikäyttöön

Luotettavaa suorituskykyä joka tilanteeseen: astianpesukoneet luovat perustan täydellisille tuloksille.

EtusivuTuotteetAstianpesukoneetAstianpesukoneet ammattikäyttöön

13 Tuotteet

Lue lisää astianpesukoneistamme

Ammattitason tekniikkaa ammattilaisten tarpeisiin

Korkeimman tason tekniikkaa

Paljon kotikäyttöä ankarammat vaatimukset täyttävän innovatiivisen ja kestävän teknologian sekä sovelluskohtaisten ohjelmien ansiosta Miele Professional -koneet sopivat täydellisesti ammattikäyttöön. Useat liitäntävaihtoehdot ja tehokkaat lämmityselementit mahdollistavat lyhyet ohjelma-ajat ja parhaat mahdolliset puhdistustulokset mahdollisimman taloudellisesti. Annostelupumput takaavat pesu- ja huuhteluaineiden tehokkaan käytön, ja veden esikäsittelyjärjestelmät optimoivat pesutuloksen.
Yleiskäyttöinen

Joustava asennus

Sopii työtason alle asennettavaksi kaapistoihin: puhdasvesijärjestelmällä varustetut ammattilaisastianpesukoneet ovat helposti integroitavissa keittiökalusteisiin. Kattavien lisävarusteiden ansiosta asennus kalusteisiin onnistuu kaikissa tilanteissa. Laite on helposti muunnettavissa myös vapaasti sijoitettavaksi.
Erittäin hygieeninen

Puhdasvesijärjestelmä

Puhdasvesijärjestelmällä varustetut astianpesukoneet vaihtavat veden jokaisen pesuvaiheen jälkeen. Lopuksi astiat huuhdellaan perusteellisesti niille sopivassa lämpötilassa. Tämä prosessi takaa täydellisen pesutuloksen ja erittäin korkean hygieniatason, joka selkeästi ylittää kaupallisten astianpesukoneiden vaatimukset. Puhdasvesijärjestelmällä varustetut Miele Professional -astianpesukoneet houkuttelevat myös taloudellisuudellaan ja lyhyillä ohjelma-ajoillaan. 40 päivittäiseen pesuun asti puhdasvesijärjestelmät ovat taloudellisempia kuin tankkijärjestelmät.
Suunniteltu täydellisiä tuloksia varten

Äärimmäistä innovaatiota

Mottomme “Immer Besser” on jo yli 120 vuoden ajan innostanut meitä kehittämään ainutlaatuisia ratkaisuja asiakkaitamme varten. Innovatiivisista tuotteistaan tunnetusta Miele-brändistä on tullut kansainvälisesti lähes synonyymi käytännöllisille ratkaisuille, jotka tekevät vaikutuksen taloudellisella käytöllään ja tarjoavat täydellisiä tuloksia. Miele Professionalin insinöörit kehittävät sinnikkäästi yhä uusia innovatiivisia ominaisuuksia, joiden tarkoitus on helpottaa päivittäistä työskentelyäsi. Esimerkiksi puhdasvesijärjestelmä tarjoaa täydellisen pesutuloksen, täyttää tiukat hygieniavaatimukset ja pesee astiat samanaikaisesti kahdella tasolla.
Hohtavat tulokset hetkessä

Tankkijärjestelmät

Tankkijärjestelmien erityisvahvuutena ovat niiden äärimmäisen lyhyet ohjelma-ajat. Koska pesuveden lämpötila säilyy koko ajan 65 °C:ssa, astianpesukone on koko ajan valmiina käyttöön. Huuhteluvaiheessa käytetään raikasta vettä, joka myös edistää säiliöveden uusiutumista. Tämän ansiosta tankkijärjestelmäisten astianpesukoneiden ohjelmakohtainen vedenkulutus on äärimmäisen alhainen. Lyhyiden ohjelma-aikojen erinomaiset puhdistustulokset tekevät niistä täydellisen valinnan aloille, joissa vähintään ajoittain on käsiteltävä suuria astiamääriä.