Uudet tuotteet ja ominaisuudet

EtusivuTuotteetUudet tuotteet ja ominaisuudet

Tuoteuutiset

Astianpesukoneet

Uusi astianpesukoneesi, joka pesee astiat hygieenisen puhtaiksi ja tuo työpäiviisi aivan uudenlaista puhtautta.

MasterLine astianpesukoneet ammattikäyttöön

Olen MasterLine, suorituskykyinen, kestävä ja tehokas astianpesukone. Minut on suunniteltu vastaamaan ammattilaisten astianpesulle asettamiin haasteisiin ja lupaan pienentää työtaakkaasi kiireisessä arjessasi. Moderni Miele-tekniikka, intuitiivinen kosketusohjaus ja vain 5 minuutin¹ ohjelma-ajat tuottavat erinomaisia tuloksia, sujuvoittavat prosesseja ja jättävät joka pesukerralla sinulle enemmän aikaa siihen, mikä todella ratkaisee: huolehtimaan niistä ihmisistä, joita varten olet paikalla.

Helposti erinomaisia tuloksia: uudet ProCare Shine 12 GC ‑astian­pesu­aine­tabletit

ProCare Shine - astianpesuaineet

ProCare Shine 12 GC ‑astianpesuainetabletit ovat jälkeen kerran yksi ympäristöystävällinen lisä Miele Professionalin ProCare Shine ‑sarjaan. Vesiliukoinen kääre tekee tabletista uskomattoman helppokäyttöisen. Lyhyen liukenemisaikansa ansiosta tabletti pesee tehokkaasti lyhyilläkin ohjelma-ajoilla. Kokeile itse!

Lasit, lautaset ja aterimet puhtaaksi vain 17 minuutissa

ProfiLine

Maailmamme muuttuu yhä nopeammin, ja yhdestä resurssistamme – ajasta – tulee entistäkin arvokkaampi. Kalenterit ovat täynnä, päivät tiukkaan ohjelmoituja, vaadimme itseltämme valtavasti. Odottamiseen ei kerta kaikkiaan ole aikaa.
Uudet ProfiLine-astianpesukoneet on kehitetty ammattikäytön vaatimuksiin, ja niissä yhdistyvät uusimmista Miele Professional -koneista tutut teknologiat sekä lippu­laiva­kodin­koneidemme helppokäyttöisyys ja muotoilu.

SmartBiz

Astianpesukone, joka ajattelee luovasti.

Lisäarvoa tuova ammattitason ratkaisu, joka on kehitetty juuri sinun liiketoimintaasi varten.

Työtason alle sijoitettavat tankkiastianpesukoneet

Kaikki astiat yhdellä kahvan kiskaisulla

Tutustu työtason alle sijoitettaviin tankkiastiapesukoneisiimme: ne ovat intuitiivisen kosketusnäyttönsä ansiosta mukavia ja joustavia käyttää, ja tähän yhdistyy vielä huippuluokan tehokkuus ja taloudellisuus.

Pesulatekniikka

Eine Dame lächelt in die Kamera und hält ein weißes Handtuch über dem Arm. Links neben dem Bild stehen auf einem grauen Hintergrund der SmartBiz Wärmepumpentrockner PDR 1108 HP und die Waschmaschine PWM 1108 und die TwinDos Kartuschen zur autmatischen Waschmitteldosierung.

Portti ammattimaisen pyykinhuollon maailmaan

SmartBiz

Siihen on syynsä, että ammattikäyttöön tarkoitetut pyykinpesukoneet ja kuivausrummut ovat oikea valinta korjaamoiden, kampaamoiden ja muiden vastaavien pienyritysten käyttöön. Vain ammattikäyttöön tarkoitetut koneet soveltuvat käytettäviksi useita kertoja päivässä, sillä ne pystyvät vastaamaan haasteisiin, joihin kodinkoneita ei ole tarkoitettu. Valitsemalla SmartBiz-koneet saat pitkäikäiset ammattikäyttöön tarkoitetut koneet houkuttelevaan hintaan.

Kanisteri erilaisten tekstiilien ympäröimänä

Pesuaineet ja hoitotuotteet ammattikäyttöön

ProCare Tex

Ammattikäyttöön tarkoitetuilla pesuaineilla, hoitotuotteilla, neutralointi- ja valkaisuaineilla peset tekstiilisi erityisen pehmeiksi. Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme.

Benchmark Performance Plus kuivausrumpu ja pesukone harmaalla taustalla. Niiden vieressä on slacklinerin musta varjo.

Uuden Benchmark-sukupolven pyykinpesukoneet ja kuivausrummut.

Täydellinen tasapaino

Sydän hakkaa. Kaikki aistit toimivat ylikierroksilla. Tästä lähtien vain seuraava askel merkitsee. Slacklining edustaa palavan kunnianhimon, tekniikan ja intuition täydellistä tasapainoa, jolla voidaan venyttää mahdollisuuksien rajoja. Yksilön pakottava tarve tavoitella yhä uusia rajoja kuvastaa hänen ehdotonta uskoaan omiin kykyihinsä, mikä johtaa maksimaaliseen taitoon ja tarkkuuteen. Jokainen liike on sisäistetty, jokainen skenaario harjoiteltu. Materiaalit, asetukset, ohjelmat: Jokainen yksityiskohta on hiottu täydelliseksi. Kaiken keskittymiskyvyn voi kohdistaa täydelliseen tasapainoon.

Miele MOVE. Miele Professional -koneiden digitaaliseen hallinnointiin.

MOVE your Business.

Seuraava looginen askel koneiden ja tiedon hallinnassa. Intuitiivinen, avoin ja tehokas: Miele MOVE yhdistää ammattikäyttöön tarkoitetut koneet, parantaa prosesseja ja auttaa leikkaamaan käyttökustannuksia. Alustassa yhdistyvät intuitiiviset käyttöliittymät ja älykkäät aputyökalut ja se avaa rajattomat mahdollisuudet pyykinhuollon hallintaan. Mikset toimisi heti?

Mielen Pikkujättiläiset

Vankka perusta menestykselle

Tutustu kompakteihin, ammattikäyttöön tarkoitettuihin Miele-pesukoneisiin ja ‑kuivausrumpuihin ja niiden innovatiiviseen teknologiaan, joka tarjoaa entistä paremman pesutehon ja mahdollistaa taloudellisen, helpon ja monipuolisen käytön.

Tekee silityksestä miellyttävää

PIB 100 ‑höyrysilityskeskus ammattikäyttöön

Kuuluuko pyykinhuolto, ja etenkin silitys päivittäiseen työhösi, mutta ei kuitenkaan ole ydinliiketoimintaasi? Jotta voisit pitääkin sen sellaisena ja keskittyä avaintoimintoihisi, Miele tarjoaa sinulle nyt ratkaisun: MIELE PIB 100.

PRI 318, 418, 421

Mankelit viimeistelevät pyykkisi täydellisesti

Tutustu uusiin Miele Professional ‑mankeleihin. Ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan, huippulaadullaan ja helppokäyttöisyydellään nämä mankelit viimeistelevät pyykkisi täydellisesti niin, että se täyttää tiukimmatkin vaatimukset.

Hammashuollon koneet, laboratoriokoneet ja lääkintälaitetenkiikka

Sopivasti kapea.

PLW 7111 SlimLine

Aina sopivasti kapea: vaikka tila olisi kortilla, pystyt silti pesemään laboratoriolasisi tehokkaasti. Uusi PLW 7111 SlimLine ‑laboratoriopesukoneeseen mahtuu paljon kerralla. Erilaisiin moduuleihin perustuva EasyLoad-järjestelmä takaa maksimaalisen suorituskyvyn.

Vahva ja monikäyttöinen:

Miele PLW 86 suurkamioinen laboratoriopesukone

PLW 86 ‑sarjan laboratoriopesukoneet asettavat standardit suorituskyvylle ja helppokäyttöisyydelle. Tällä täysin uudistetulla pesujärjestelmällä on huomattavasti parempi suorituskyky verrattuna edelliseen mallisarjaan, ja se pystyy säätämään kiertovesipainetta ja vedenkulutusta vaihtuvanopeuksisen pumpun ansiosta kulloinkin pestävän lasitavaran mukaan.

EasyLoad – uusi, nopea, äärimmäisen tehokas.

Uudet kuormausalustat Mielen laboratoriopesukoneisiin.

EasyLoad-järjestelmä on joustava ja intuitiivinen ja tehostaa selvästi laboratoriolasien koneellista käsittelyä.

Cube ja Cube X

Uudet pienet höyryautoklaavit vastaanotoille ja klinikoille

Tutustu Mielen uusiin pieniin höyryautoklaaveihin, niiden tehokkaisiin sterilointiohjelmiin, lyhyisiin ohjelmiin ja intuitiiviseen kosketusnäyttöohjaukseen.
Löydä kaikki helpon, turvallisen ja tehokkaan lääkärin ja hammaslääkärin instrumenttien steriloinnin edut.

Kokonaisvaltainen tapa instrumenttien puhdistukseen

PWD86 -sarja

Nykyaikaisissa kirurgisissa toimenpiteissä käytetään yhä monimutkaisempia instrumentteja. Vaikka monet näistä instrumenteista voidaan purkaa osiin ennen puhdistusta, niissä on silti liitoksia ja muita osia, jotka ovat todistetusti vaikeampia puhdistaa kuin yksinkertaiset luumenit.

Saksassa alansa innovaatiojohtajan Mielen valmistama patentoitu Power Pulse Cleaning -teknologia mahdollistaa minimaalisesti invasiivisten instrumenttien, jotka siis asettavat puhdistukselle erityisiä vaatimuksia, uudelleenkäsittelyn perusteellisesti. Lisää turvallisuutta ja lyhyempi ohjelma-aikoja ilman manuaalista esipuhdistusta.

Huippuluokan puhdistustehoa, pienessä tilassa

Kompaktit pesu- ja desinfiointikoneet PWD 8531 ja PWD 8532

Pienimmät tuotteemme nousevat uusiin korkeuksiin ja näyttävät kykynsä. Uusilla PWD 8531 ja PWD 8532 ‑pesu- ja desinfiointikoneella saavutat huippuluokan tuloksia, toisinnettavasti ja luotettavasti

  1. 1.
    Sähkö- ja vesiliitännän ominaisuudet vaikuttavat ohjelma-aikaan. 5 minuutin ohjelma-aika saavutetaan 3N AC 400 V 50 Hz:n sähköliitännällä ja 65 °C kuumavesiliitännällä.