EasyLoad – Miele uudistaa täytön

EasyLoad-järjestelmä nopeuttaa, helpottaa ja tehostaa laboratoriolasien koneellista käsittelyä. Se tarjoaa koko joukon etuja käyttäjälle. EasyLoad-järjestelmä on joustava ja intuitiivinen ja tehostaa selvästi laboratoriolasien koneellista käsittelyä.

EasyLoad – keskeiset edut yhdellä silmäyksellä

Uusi suorasuihkujärjestelmä

Helppo ja intuitiivinen

Koko pesutila optimaalisesti käyttöön

Tehokasta ja tilaa säästävää

Jokainen lasi puhdistuu perusteellisesti

Tekee puhdasta jälkeä ja on hellävarainen materiaaleille

Järjestelmän osat

Uudet suorasuihkusuuttimet, uudet muoviset pidikkeet ja tuet, uudet suorasuihkumoduulit, uudet tukiritilät. Uusia tukikehyksettömiä suorasuihkusuuttimia ja tukia voidaan käyttää yhdessä lähes kaikkien laboratoriolaseille tarkoitettujen Mielen kuormausalustojen kanssa. Tarkista yhteensopivuus seuraavasta taulukosta.

Moduulit

EasyLoad auttaa hyödyntämään pesutilan tehokkaasti. Kaikissa tavanomaisissa suora­suihku­moduuleissa ja lukuisissa muissa kuormaus­alustoissa on uusi suorasuihkujärjestelmä. Eri koneisiin on saatavilla erilaisia moduuleja.

Suorasuihkusuuttimet

Uudet suorasuihkusuuttimet puhdistavat tehokkaasti, vaikka suuttimen kärki ottaisi kiinni lasin pohjaan. Uudet tuet ympyröivät moduulin tai korin suihkusuuttimet ja vähentävät astioiden liikettä sivusuunnassa ilman, että täyttökorkeus madaltuu. Valikoimaan kuuluu erilaisia suorasuihkusuuttimia, joita voidaan asettaa erilaisiin suorasuihkuvaunuihin tai moduuleihin.

Tukiritilä

Uusi tukiritilä pitää lasit tukevasti paikoillaan. Se asetetaan tarvittaessa suorasuihkumoduulin päälle, jolloin se auttaa pitämään isotkin laboratoriolasit tukevasti ja turvallisesti pystyssä ja suojaa siten materiaaleja.

EasyLoad tarkoittaa tehokkuutta ja käyttömukavuutta:

Yhteensopiva koko tuotevalikoiman kanssa.

Etenkin EasyLoad-järjestelmän suorasuihkusuuttimet sopivat lähes kaikkiin Mielen laboratoriopesukoneisiin.