Professional astianpesukoneet

EtusivuTuotteetAstianpesukoneet

Valmiina kaikenlaisiin haasteisiin

Ensiluokkaisen puhtaat lasit, astiat ja aterimet – Miele Professionalin astianpesukoneet on suunniteltu kovaan käyttöön ja niillä saavutat erinomaisia tuloksia. Miele 360PRO on tarkkaan harkittu kokoelma komponetteja, jotka ovat valmiina vastaamaan kaikenlaisiin haasteisiin.

Uudet tuotteet

Miele Professional tarkoittaa innovaatiota. Tutustu nyt uusimpiin tuoteinnovaatioihimme ja löydä oikea ratkaisu tarpeisiisi.

Miksi valita astianpesuun Miele Professional?

Hygieniaa, johon voit luottaa

DIN EN 17735:n mukainen laatusinetti

DIN EN 17735 on eurooppalainen standardi, joka määrittää ammattikäyttöön tarkoitettujen astianpesukoneiden hygieniavaatimukset. Se astui voimaan helmikuussa 2023 ja korvasi Saksassa voimassa olleet kansalliset standardit DIN 10510, 10511 ja 10512 sekä standardin DIN SPEC 10534.

Hygieniaa, johon voit luottaa

DIN EN 17735:n mukainen laatusinetti

Eurooppalainen standardi DIN EN 17735 on suunnattu sekä astianpesukoneiden valmistajille että niiden ammattikäyttäjille ja sitä tulee soveltaa elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvien astioiden pesuun esim. kahviloissa, ravintoloissa, ruokaloissa, sairaaloissa, pikaruokaravintoloissa ja baareissa. Standardi määrittää hygieniavaatimukset, joita sovelletaan ammattikäyttöön tarkoitettujen astianpesukoneiden suunnittelussa, valmistuksessa ja käytössä. Käyttäjille se sisältää etenkin ohjeita koneiden hygieeniseen ja oikeaan käyttöön, astioiden pesuun ja desinfiointiin sekä koneiden kunnossapitoon. Kaikki Miele Professional -astianpesukoneet ovat saaneet “TESTED FÖR HYGIENE QUALITY” -sinetin, joka vahvistaa, että ne täyttävät DIN EN 17735:n mukaisen tyyppitestauksen hygieniavaatimukset.
 Käyttöturvallisuutta

Konedirektiivin mukainen

Konedirektiivissä (2006/42/EY) määritetään kaikkia ammattikäytössä olevia laitteita koskevat turvallisuusmääräykset. Tämän lainsäädännön tavoitteena on varmistaa koneenkäyttäjän asianmukainen turvallisuus päivittäisessä työssä. Kaikki Miele Professional -laitteet on valmistettu tämän direktiivin määräyksiä noudattaen.
Vankka ja kulutusta kestävä

Laatua, johon voit luottaa

Haastava työpäivä vaatii tuotteita, joihin voit luottaa 100-prosenttisesti. Tämän tason luotettavuuden varmistamiseksi kaikki Miele Professional -koneet käyvät läpi kattavan laatutestauksen ja niille tehdään äärimmäisen perusteellinen lopputarkastus. Jatkuva ja tiukka laadunvalvonta on tärkeä osa tiukkoja laatuvaatimuksia, joita Miele Professional itselleen asettaa. Miele myös valmistaa koneiden keskeiset osat itse, jotta varmistetaan myös tuotannon paras mahdollinen laadunvalvonta. Tuloksena Miele pääsee nauttimaan poikkeuksellisen vahvasta vertikaalisesta integraatiosta: kun käytössä on oma metallivalimo ja omat muovin ruiskuvalujärjestelmät ja kun sähkömoottorit kehitetään ja valmistetaan ja piirilevyt painetaan itse, Mielellä on laatu hyvin hanskassa.
Rahoituspalvelut

Mukautetut tarjoukset

Ammattikäyttöön tarkoitetut Miele Professional -laitteet tuovat etuja alusta lähtien. Innovatiivisella teknologialla varustettujen huipputehoisten laitteiden lisäksi Miele tarjoaa kattavaa palvelua ja tukea sekä myös erittäin edullisia rahoituspaketteja. Olipa kyse ostorahoituksesta, liisauksesta tai vuokraamisesta: mukautettujen ja joustavien rahoitusvaihtoehtojemme avulla pääset nopeasti nauttimaan kuuluisasta Miele-laadusta.
Täydelliset kokonaisratkaisuti

Lisävarusteet optimaaliseen työnkulkuun

Tarjoamalla oikeanlaisia varusteita optimoimme työprosessit ja helpotamme työskentelyä. Tuloksena tehokkuus ja taloudellisuus parantuvat. Miele Professional tarjoaa laajan lisävarustevalikoiman, joista löytyy sopivia, juuri sinun tarpeisiisi räätälöityjä ratkaisuja. Aidot Miele-varusteet on kehitetty varta vasten Miele-koneisiin tuottamaan täydellisiä tuloksia.
Täydellistä kestävyyttä

Poikkeuksellista tehokkuutta ja taloudellisuutta.

Erittäin suorituskykyinen, tehokas ja samalla taloudellinen laite. Nämä pikaisesti ristiriitaisiltakin tuntuvat väitteet liittyvät kiinteästi Miele Professional -järjestelmiin. Koneemme ja prosessimme erottuvat edukseen erittäin alhaisen veden-, sähkön- ja kemikaalienkulutuksen sekä innovatiivisisten ohjelmien ansiosta, joilla saavutetaan erinomaiset puhdistustulokset samalla kun huolehditaan käsiteltävistä materiaaleista hellävaraisesti. Edistykselliset teknologiat tukevat tuotteidemme tehokkuusväittämiä, kuten väittämiä järjestelmän ja luonnonvarojen säästöstä. Laadukkaiden materiaalien ja tuotantoprosessien ansiosta Miele Professional -koneet kestävät käytössä pitkään – toinen etu taloudellisuuden kannalta.