Professional astianpesukoneet

EtusivuTuotteetAstianpesukoneet

Valmiina kaikenlaisiin haasteisiin

Ensiluokkaisen puhtaat lasit, astiat ja aterimet – Miele Professionalin astianpesukoneet on suunniteltu kovaan käyttöön ja niillä saavutat erinomaisia tuloksia. Miele 360PRO on tarkkaan harkittu kokoelma komponetteja, jotka ovat valmiina vastaamaan kaikenlaisiin haasteisiin.

Uudet tuotteet

Miele Professional tarkoittaa innovaatiota. Tutustu nyt uusimpiin tuoteinnovaatioihimme ja löydä oikea ratkaisu tarpeisiisi.

Miksi valita astianpesuun Miele Professional?

 Käyttöturvallisuutta

Konedirektiivin mukainen

Konedirektiivissä (2006/42/EY) määritetään kaikkia ammattikäytössä olevia laitteita koskevat turvallisuusmääräykset. Tämän lainsäädännön tavoitteena on varmistaa koneenkäyttäjän asianmukainen turvallisuus päivittäisessä työssä. Kaikki Miele Professional -laitteet on valmistettu tämän direktiivin määräyksiä noudattaen.
Rahoituspalvelut

Mukautetut tarjoukset

Ammattikäyttöön tarkoitetut Miele Professional -laitteet tuovat etuja alusta lähtien. Innovatiivisella teknologialla varustettujen huipputehoisten laitteiden lisäksi Miele tarjoaa kattavaa palvelua ja tukea sekä myös erittäin edullisia rahoituspaketteja. Olipa kyse ostorahoituksesta, liisauksesta tai vuokraamisesta: mukautettujen ja joustavien rahoitusvaihtoehtojemme avulla pääset nopeasti nauttimaan kuuluisasta Miele-laadusta.

Rahoituspalvelut

Täydellistä kestävyyttä

Poikkeuksellista tehokkuutta ja taloudellisuutta.

Erittäin suorituskykyinen, tehokas ja samalla taloudellinen laite. Nämä pikaisesti ristiriitaisiltakin tuntuvat väitteet liittyvät kiinteästi Miele Professional -järjestelmiin. Koneemme ja prosessimme erottuvat edukseen erittäin alhaisen veden-, sähkön- ja kemikaalienkulutuksen sekä innovatiivisisten ohjelmien ansiosta, joilla saavutetaan erinomaiset puhdistustulokset samalla kun huolehditaan käsiteltävistä materiaaleista hellävaraisesti. Edistykselliset teknologiat tukevat tuotteidemme tehokkuusväittämiä, kuten väittämiä järjestelmän ja luonnonvarojen säästöstä. Laadukkaiden materiaalien ja tuotantoprosessien ansiosta Miele Professional -koneet kestävät käytössä pitkään – toinen etu taloudellisuuden kannalta.
Täydelliset kokonaisratkaisuti

Lisävarusteet optimaaliseen työnkulkuun

Oikeat lisävarusteet tekevät päivittäisestä työstä helpompaa. Esimerkiksi jalustojen ansiosta koneen täyttö ja tyhjennys sujuvat ergonomisesti. Annostelujärjestelmillä taataan täydellinen annostelu. Korit ja telineet pitävät pestävät astiat ja välineet tukevasti paikoillaan, jotta saavutetaan parhaat puhdistustulokset. Nämä ja muut aidot Miele-lisävarusteet on kehitetty käytettäviksi Miele-koneiden kanssa täydellisten tulosten takaamiseksi. 

Täydelliset kokonaisratkaisuti

Oikeilla lisävarusteilla varmistamme työprosessien optimoinnin ja yksinkertaistamisen. Tämän seurauksena tehokkuus ja taloudellisuus paranevat.brMiele Professional tarjoaa suuren valikoiman lisävarusteita kaikenlaisia vaatimuksia varten, täydellisesti räätälöitynä kulloistenkin tarpeiden mukaisesti. Aidot Miele-lisävarusteet kehitetään käytettäviksi Mielen koneiden kanssa täydellisten tulosten takaamiseksi. 
Vankka ja kestävä

Laatua, johon voit luottaa

Vaativa työpäivä edellyttää tuotteita, joihin voidaan aina luottaa sataprosenttisesti. Tämän luotettavuuden takaamiseksi kaikki Miele Professional -laitteet ovat läpäisseet perusteelliset laatutestit ja äärimmäisen tiukan lopputarkastuksen. brJatkuvat ja tiukat laatutarkastukset ovat tärkeä osa korkeita laatustandardeja, joita Miele Professional itselleen asettaa. Jotta tuotantoa voitaisiin hallita mahdollisimman hyvin, tärkeimmät komponentit myös valmistetaan itse. Tuloksena on aivan poikkeuksellinen valikoima itse valmistettuja osia: metallivalimo, muoviosien valmistus, moottoreiden kehitys ja elektroniikkatuotanto – Miele huolehtii kaikista näistä tuotantovaiheista itse ja kykenee siten hallitsemaan laadun kaikilla eri avainalueilla.

Vankka ja kestävä