Kädet asettelevat valkoisia lautasliinoja pöydälle.

Majoituspalvelut

EtusivuKäyttökohteetMajoituspalvelut

Hyvän mielen hygieniaa ja puhtautta: kuinka ravintolat ja hotellit pystyvät tarjoamaan vierailleen tahrattomia astioita ja vastapestyä raikasta pyykkiä

Kun palvelu on moitteetonta, vieraat ovat tyytyväisiä. Tahrattoman puhtaiksi pestyt astiat, liinavaatteet ja vaatteet ovat laadun synonyymi ja lisäävät vieraiden hyvää mieltä hotelleissa ja ravintoloissa. Miele Professionalin koneet auttavat ravintoloitsijoita ja hotellinpitäjiä saavuttamaan hohtavia ja hygieenisiä pesutuloksia ja parantamaan prosessejaan.

Täydellisiä ratkaisuja juuri sinun käyttökohteeseesi

Hyvän mielen tekijä taattu! Ravintoloitsijat ja hotellinpitäjät tekevät vaikutuksen asiakkaisiinsa palvelunsa laadulla, säihkyvillä astioillaan ja täydellisen viimeistellyillä tekstiileillään. Järjestelmäratkaisun ansiosta he saavuttavat Miele-astianpesukoneilla taatusti erinomaisia pesutuloksia ja talopesulassa Miele Professional ‑pyykinpesukoneet pesevät pöytäliinat, froteepyyhkeet ja työvaatteet hygieenisen puhtaiksi. Yksilölliset ratkaisut puhdasvesijärjestelmäisistä astianpesukoneista teollisiin pyykinpesukoneisiin tarjoavat tahrattoman puhtaita tuloksia ja optimoivat prosesseja, koska astian- ja pyykinpesun laatu on hiottu huippuunsa vuosien kokemuksella. Joten sinulle jää enemmän aikaa vieraillesi.