Valkoisiin käsineisiin puetut kädet täyttävät hampurilaisia keittiössä.

Ratkaisut pikaruokaravintoloille

Nopeaa ja tehokasta: miten pikaruokaravintolat hyötyvät Mielen järjestelmäkonseptista

Olipa listalla sitten hampurilaisia, pizzaa tai patonkeja, pikaruokaravintolan henkilöstön täytyy käsitellä tilaukset hetkessä ja vastata samalla asiakkaiden yksilöllisiin vaatimuksiin sekä huolehtia hygieniasta. Kaiken tulee sujua kitkattomasti, myös astioiden ja tekstiilien pesun. Nopeuden lisäksi vankka ja luotettava ammattikäyttöön tarkoitettu tekniikka takaa häiriöttömän käytön. Miele Professional ‑astian- ja pyykinpesukoneet ovat oikea valinta, jolla ravintoloitsijat voivat varmistaa hygienian ja puhtauden ja samalla pienentää toimintansa kuluja koneiden vettä ja energiaa säästävien ohjelmien ansiosta.

Löydä täydelliset järjestelmäratkaisut

Miele Professional ‑konsepti pikaruokaravintoloille

Tehokkaaseen astianpesuun Miele Professional ‑astianpesukoneilla

Entistä tehokkaampi: pese astiasi hetkessä – hygieenisesti ja tahrattomiksi

360PRO

Räätälöitävillä astianpesujärjestelmillä peset aterimet, astiat ja lasit ensiluokkaisen puhtaiksi äärimmäisen lyhyessä ajassa

Pyykinhuoltojärjestelmä catering-palveluille

Optimoi työskentelyprosessit ja pese toiminnastasi päivittäin syntyvä pyykki, ammattikäyttöön tarkoitetuilla Miele Professional ‑koneilla

Siivous siivoussopimuksella

Varmista lattioidesi ja muiden pintojen hygieenisyys – pesemällä siivoustekstiilit Mop Star ‑pyykinpesukoneella

Tarjoilia tuo hampurilaisia pöytään. Hänellä on maski.

Yksinkertaisesti turvallista: Hygienia hotelleissa ja ravintoloissa

Puhtaus on hotelli- ja ravintola-alan avainsana. Niin pyykin kuin astioidenkin hygieenisyys ja puhtaus ovat tärkeitä. Hygieeninen koneellinen käsittely auttaa välttämään ja ehkäisemään tarttuvia tauteja.

Suositeltavat tuotteet

Pikaruokaravintolat luottavat nopeuteen, hygieniaan ja vankkuuteen. Löydä sopivimmat tuotteet yksilöllisiin tarpeisiisi.

Tarvitsetko yksilöllisiä neuvoja?

Haluatko optimoida liiketoimintasi työprosessit ja varmistaa täydelliset pesutulokset? Me tarjoamme sopivia järjestelmäratkaisuja pyykinpesukoneista astianpesukoneisiin.

Media ja ladattavat tiedostot
Seuraa meitä