Kuvassa vesipisaroita paljasta taustaa vasten

Hygienia-asiantuntemusta Mieleltä

Tässä vinkkejä avuksi arjen työhösi

Hygienia on tärkeää kaikilla elämänalueilla keittiöstä pyykinhuollon ja sairaalahygienian kautta aina ympäristöhygieniaan. Useimmat nykypäivän hygieniatoimista ovat olennainen osa elämäämme. Tästä huolimatta kaikkialla ei edelleenkään huolehdita riittävästä hygieniasta, mikä aina silloin tällöin johtaa sairaalahoitoa vaativiin infektioihin ja jopa kuolemantapauksiin. Vuonna 2020 alkanut koronapandemia on, jos ei muuta, niin ainakin selkeästi osoittanut, että hygieniamenettelyistä voi tulla normaali osa arkeamme. Tätä ajatellen Miele Professional ‑koneet antavat sinulle täydellisen mielenrauhan, sillä ne on suunniteltu ja hyväksytty kaikkein tiukimpien hygieniavaatimusten mukaisesti. Noudattamalla vinkkejämme voit olla varma, että kaikki mahdolliset virukset ja bakteerit inaktivoituvat ja kuolevat.

Vinkkejä parempaan hygieniaan omalla alallasi

Vanhainkodit ja hoivakodit

Haavoittuvaiset ihmiset tarvitsevat erityistä suojaa: näiden hygieniatoimenpiteiden ja vinkkien avulla saat parhaan hyödyn Miele Professional ‑koneista päivittäin vanhain- tai hoivakodissasi.

Sairaalat ja lääkärinvastaanotot

Parasta mahdollista turvaa: näiden hygieniatoimenpiteiden ja vinkkien avulla saat parhaan hyödyn Miele Professional ‑koneista päivittäisessä työssäsi lääkärin tai hammaslääkärin vastaanotolla.

Sairaalat

Herkkä ympäristö: näiden hygieniatoimenpiteiden ja vinkkien avulla saat parhaan hyödyn Miele Professional ‑koneista päivittäisessä työssäsi sairaalassa.

Virastot ja toimistot

Turvallisuuden tunnetta ja hyvää oloa: näiden hygieniatoimenpiteiden ja vinkkien avulla saat parhaan hyödyn Miele Professional ‑koneista päivittäin toimistossasi tai virastossasi.

Hotellit, ravintolat ja oppilaitokset

Helposti turvallista: näiden hygieniatoimenpiteiden ja vinkkien avulla saat parhaan hyödyn Miele Professional ‑koneista päivittäisessä työssäsi, niin hotelleissa, ravintoloissa kuin oppilaitoksissa.

Sopimussiivous

Desinfioiva pesu: näiden hygieniatoimenpiteiden ja vinkkien avulla saat parhaan hyödyn Miele Professional ‑koneista päivittäisessä työssäsi sopimussiivousfirman työntekijänä.

Palokunnat ja pelastuslaitokset

Turvallisuutesi vuoksi: näiden hygieniatoimenpiteiden ja vinkkien avulla saat parhaan hyödyn Miele Professional ‑koneista päivittäisessä työssäsi palo- ja pelastuslaitoksella.

Tarvitsetko yksilöllisiä neuvoja?

Haluatko ottaa yrityksessäsi/organisaatiossasi käyttöön uusia hygieniamenetelmiä tai pienentää kustannuksia? Me tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja: ota yhteyttä, niin saat tietää lisää!