Kädet laskevat pyyhkeitä sängylle.

Suositellut ratkaisut hotelleille ja muulle majoitustoiminnalle

EtusivuKäyttökohteetMajoituspalvelutHotellit ja muu majoitustoimintaTuotesuositukset hotelleille ja muulle majoitustoiminnalle
Monipuolinen astianpesukonevalikoima: puhdasvesijärjestelmäiset, läpiantomallit ja tankkiastianpesukoneet

Astianpesukoneita hotelleille ja muulle majoitustoiminnalle

Hotelleissa ja ravintoloissa on suuri merkitys sillä, että astiat ovat tahrattomia ja lasit ja aterimet säihkyvän puhtaita. Tämän lisäksi on täytettävä tiukat taloudelliset vaatimukset ja hygieniavaatimukset. Pestävällä astiamäärällä ei ole merkitystä, Miele Professionalin valikoimista löytyy sopiva astianpesukone kaikenkokoisiin tarpeisiin.

Nainen silittää paitaa Mielen höyrysilityskeskuksella. Taustalla harmaa pesukone ja kuivausrumpu.

Pesulatekniikkaratkaisut hotelleille ja muulle majoitustoiminnalle

Talon sisäisen pesulan tehtävät ovat yhtä moninaiset kuin vieraasikin: pyykkiä tulee niin keittiöstä, kylpylästä, ravintolasta kuin siivouksesta ja huonepalvelusta. Laajasta kone- ja varuste­valikoimastamme löytyy juuri sinun yrityksellesi sopiva räätälöitävä ratkaisu. Näiden ratkaisujen avulla voit hallita pesulasi aikatauluja ja toimintamalleja ja varmistaa, että tekstiilit ovat taas nopeasti uudelleen käyttövalmiita.

Toimintaasi tukevat digitaaliset ratkaisut

Kaksi aikuista keskustelee appWash-toimisessa pesutuvassa.

appWash

Digitaalinen ratkaisu itsepalvelupesutupaan

appWash muuntaa itsepalvelupesutupasi digitaaliseksi ja vähentää siten päivittäisestä käytöstä syntyviä kuluja. Mottomme: Paremmin selvillä kaikesta. Vähemmällä vaivalla.

Paremmin selvillä kaikesta. Digaalisen yleiskuvan ansiosta näet milloin ja missä vain, mitä pesutuvassasi tapahtuu.

Vähemmällä vaivalla. Sinun ei enää koskaan tarvitse jakaa asiakaskortteja tai rahakkeita, kerätä käteistä tai pelätä että rahasi joutuvat varkaiden käsiin.

Lue lisää tälle alalle tarjoitetusta järjestelmäkonseptistamme

Hotellien ja ravintoloiden asiakkaat odottavat täydellisen palvelun lisäksi myös hygieenisen puhtaita ja hyvin hoidettuja tekstiilejä, jotka tekevät oleskelusta mukavaa. Miele Professional on kehittänyt hotelleille ja ravintoloille järjestelmäratkaisun, joka perustuu monen vuoden kokemukseen.