Varusteet

Laaja varustevalikoima kaikentyyppisten astioiden ja välineiden pesuun: Korit, telineet ja vedenkäsittelyjärjestelmät takaavat täydellisen koordinoidut prosessit.

112 Tuotteet

Lue lisää astianpesukoneiden varusteistamme

Täydelliset ratkaisut astainpesutiloihisi

Lisävarusteet täydelliseen astianpesuun

Oikeat lisävarusteet helpottavat päivittäistä työskentelyä. Esimerkiksi jalustojen ansiosta koneen täyttö ja tyhjennys sujuvat ergonomisesti. Annostusjärjestelmillä taataan täydellinen annostelu. Korit ja telineet pitävät pestävät astiat tukevasti paikoillaan, jotta saavutetaan parhaat puhdistustulokset. Nämä ja muut aidot Miele-lisävarusteet on kehitetty käytettäviksi Miele-koneiden kanssa täydellisten tulosten takaamiseksi.
Ammattitason tekniikkaa ammattilaisten tarpeisiin

Korkeimman tason tekniikkaa

Paljon kotikäyttöä ankarammat vaatimukset täyttävän innovatiivisen ja kestävän teknologian sekä sovelluskohtaisten ohjelmien ansiosta Miele Professional -koneet sopivat täydellisesti ammattikäyttöön. Useat liitäntävaihtoehdot ja tehokkaat lämmityselementit mahdollistavat lyhyet ohjelma-ajat ja parhaat mahdolliset puhdistustulokset mahdollisimman taloudellisesti. Annostelupumput takaavat pesu- ja huuhteluaineiden tehokkaan käytön, ja veden esikäsittelyjärjestelmät optimoivat pesutuloksen.
Yleiskäyttöinen

Joustava asennus

Sopii työtason alle asennettavaksi kaapistoihin: puhdasvesijärjestelmällä varustetut ammattilaisastianpesukoneet ovat helposti integroitavissa keittiökalusteisiin. Kattavien lisävarusteiden ansiosta asennus kalusteisiin onnistuu kaikissa tilanteissa. Laite on helposti muunnettavissa myös vapaasti sijoitettavaksi.
Suunniteltu täydellisiä tuloksia varten

Äärimmäistä innovaatiota

Mottomme “Immer Besser” on jo yli 120 vuoden ajan innostanut meitä kehittämään ainutlaatuisia ratkaisuja asiakkaitamme varten. Innovatiivisista tuotteistaan tunnetusta Miele-brändistä on tullut kansainvälisesti lähes synonyymi käytännöllisille ratkaisuille, jotka tekevät vaikutuksen taloudellisella käytöllään ja tarjoavat täydellisiä tuloksia. Miele Professionalin insinöörit kehittävät sinnikkäästi yhä uusia innovatiivisia ominaisuuksia, joiden tarkoitus on helpottaa päivittäistä työskentelyäsi. Esimerkiksi puhdasvesijärjestelmä tarjoaa täydellisen pesutuloksen, täyttää tiukat hygieniavaatimukset ja pesee astiat samanaikaisesti kahdella tasolla.