Astianpesukemikaalit

Tarkkaan harkittu koostumus: Pesuaineet ja huuhtelukirkaste takaavat tahrattomat tulokset ja säilyttävät astioiden arvon pitkässäkin käytössä.

19 Tuotteet

Lue lisää astianpesuun tarkoitetuista kemikaaleistamme

ProCare Shine

Pesu- ja huuhteluaine Mielen laatua

Hyödynnä huippulaatuisen Miele Professional -astianpesukoneen koko potentiaali: ProCare Shine -sarjaan on kehitetty täysin uudentyyppisiä pesuaineita ja huuhtelukirkasteita Mielen astianpesukoneita varten, ja ne ovat taatusti yhteensopivia koneesi kanssa. Tarkkaan harkitun koostumuksensa ansiosta nämä tuotteet luovat perustan ammattimaiselle astianpesulle ja ovat sekä vaikuttavan taloudellisia että tuottavat ihanan säihkyviä pesutuloksia.

ProCare Shine

Kolmen nestemäisen, automaattisesti annosteltavan pesuaineen valikoimasta löytyy aina sopiva vaativallekin käyttäjälle. Esimerkiksi miedosti emäksinen, nestemäinen ProCare Shine 10 MA -pesuaine poistaa tarkasti kaikki tavanomaiset tahrat kaikentyyppisistä tuotteista ja on lisäksi erityisen helppo käyttää. Kestävistä astioista itsepintaisen lian saa parhaiten pois ProCare Shine 10 A -pesuaineella, joka poistaa jopa kiinni jämähtäneen kuivuneen tärkkelyksen ja proteiinin täydellisesti. ProCare Shine 10 GC -pesuaine tarjoaa käyttöösi kaksi lyömätöntä etua: se pesee astiat hohtavan puhtaiksi ja on hellävarainen lasiastioille vähentäen samalla ympäristön kuormitusta. Tuotteella on EU-ympäristömerkki (EU Ecolabel: DE/038/063), joten se on ihanteellinen ratkaisu jokaiselle, joka tarvitsee ammattikäyttöön soveltuvaa astianpesuainetta, mutta haluaa silti pitää huolta ympäristöstä. ProCare Shine 40 GC -huuhteluaine täydentää tuotesarjan (EU Ecolabel: DE/038/066). Myös manuaaliseen annosteluun tarkoitetut ProCare Shine -jauhe ja -tabletit tekevät puhdasta jälkeä. ProCare Shine 12 GC -pesuainetabletit ovat helppoja käsitellä, tekevät puhdasta jälkeä ja ovat ympäristöystävällisiä (EU-Ecolabel: AT/038/006).
Ammattitason tekniikkaa ammattilaisten tarpeisiin

Korkeimman tason tekniikkaa

Paljon kotikäyttöä ankarammat vaatimukset täyttävän innovatiivisen ja kestävän teknologian sekä sovelluskohtaisten ohjelmien ansiosta Miele Professional -koneet sopivat täydellisesti ammattikäyttöön. Useat liitäntävaihtoehdot ja tehokkaat lämmityselementit mahdollistavat lyhyet ohjelma-ajat ja parhaat mahdolliset puhdistustulokset mahdollisimman taloudellisesti. Annostelupumput takaavat pesu- ja huuhteluaineiden tehokkaan käytön, ja veden esikäsittelyjärjestelmät optimoivat pesutuloksen.
Suunniteltu täydellisiä tuloksia varten

Äärimmäistä innovaatiota

Mottomme “Immer Besser” on jo yli 120 vuoden ajan innostanut meitä kehittämään ainutlaatuisia ratkaisuja asiakkaitamme varten. Innovatiivisista tuotteistaan tunnetusta Miele-brändistä on tullut kansainvälisesti lähes synonyymi käytännöllisille ratkaisuille, jotka tekevät vaikutuksen taloudellisella käytöllään ja tarjoavat täydellisiä tuloksia. Miele Professionalin insinöörit kehittävät sinnikkäästi yhä uusia innovatiivisia ominaisuuksia, joiden tarkoitus on helpottaa päivittäistä työskentelyäsi. Esimerkiksi puhdasvesijärjestelmä tarjoaa täydellisen pesutuloksen, täyttää tiukat hygieniavaatimukset ja pesee astiat samanaikaisesti kahdella tasolla.