Astianpesukemikaalit

Tarkkaan harkittu koostumus: Pesuaineet ja huuhtelukirkaste takaavat tahrattomat tulokset ja säilyttävät astioiden arvon pitkässäkin käytössä.

15 Tuotteet

Lue lisää astianpesuun tarkoitetuista kemikaaleistamme

ProCare Shine

Pesu- ja huuhteluaine Mielen laatua

Hyödynnä huippulaatuisen Miele Professional -astianpesukoneen tehopotentiaali täysimääräisesti:
ProCare Shine -sarjaan on kehitetty täysin uudentyyppisiä pesuaineita ja huuhtelukirkasteita Mielen astianpesukoneita varten, ja ne ovat taatusti yhteensopivia koneesi kanssa. Niiden tarkkaan harkittu koostumus muodostaa pohjan ammattitason astianpesutuloksille, niiden käyttö on uskomattoman taloudellista ja mikä parasta, ne tekevät loistavan puhdasta jälkeä.
Ammattitason tekniikkaa ammattilaisten tarpeisiin

Korkeimman tason tekniikkaa

Paljon kotikäyttöä ankarammat vaatimukset täyttävän innovatiivisen ja kestävän teknologian sekä sovelluskohtaisten ohjelmien ansiosta Miele Professional -koneet sopivat täydellisesti ammattikäyttöön. Useat liitäntävaihtoehdot ja tehokkaat lämmityselementit mahdollistavat lyhyet ohjelma-ajat ja parhaat mahdolliset puhdistustulokset mahdollisimman taloudellisesti. Annostelupumput takaavat pesu- ja huuhteluaineiden tehokkaan käytön, ja veden esikäsittelyjärjestelmät optimoivat pesutuloksen.
Suunniteltu täydellisiä tuloksia varten

Äärimmäistä innovaatiota

Mottomme “Immer Besser” on jo yli 120 vuoden ajan innostanut meitä kehittämään ainutlaatuisia ratkaisuja asiakkaitamme varten. Innovatiivisista tuotteistaan tunnetusta Miele-brändistä on tullut kansainvälisesti lähes synonyymi käytännöllisille ratkaisuille, jotka tekevät vaikutuksen taloudellisella käytöllään ja tarjoavat täydellisiä tuloksia. Miele Professionalin insinöörit kehittävät sinnikkäästi yhä uusia innovatiivisia ominaisuuksia, joiden tarkoitus on helpottaa päivittäistä työskentelyäsi. Esimerkiksi puhdasvesijärjestelmä tarjoaa täydellisen pesutuloksen, täyttää tiukat hygieniavaatimukset ja pesee astiat samanaikaisesti kahdella tasolla.