ProCare Shine -kemikaalit astianpesuun

Nämä tuotteet ovat lisäksi erittäin hellävaraisia astioille ja koneelle.

Keskeiset edut yhdellä silmäyksellä

Ankara lialle, hellävarainen materiaaleille

Täydellisesti astianpesukoneesi kanssa yhteensopivat astianpesuaineet

Täydellinen annostelu ja helppo käyttö

Pesevät kaikentyyppiset astiat tahrattoman puhtaiksi

Täydellisiä astianpesutuloksia ympäristöä rasittamatta, tuotteille on myönnetty EU-ympäristömerkki

Auttavat hidastamaan vesistöjen saastumista

Tuoteyleiskatsaus

Jauhemaiset pesuaineet ja tabletit

Jauhemaista pesuainetta on saatavana kahta eri pakkauskokoa. Itsepintaisen lian, erityisesti kahvi- ja teejäämien poistoon. Voidaan annostella myös manuaalisesti, jolloin annostusmäärän voi sovittaa astioiden likaisuuden mukaan.

Vesiliukoisen kääreensä ansiosta nämä tabletit ovat erityisen helppokäyttöisiä. Lisäät vain yhden tabletin ohjelmaa kohden. Tabletti liukenee erittäin lyhyessä ajassa, mikä takaa erinomaisen puhdistustehon myös lyhyissä ohjelmissa.

 

Nestemäinen pesuaine

Kolme eri nestemäistä pesuainetta, kustakin kaksi pakkauskokoa. Lievän emäksinen pesuaine soveltuu kaikenlaisten astioiden pesuun, kun ne ovat vain vähän tai kohtalaisen likaisia.
Aktiiviklooria sisältävä emäksinen nestemäinen pesuaine soveltuu itsepintaisen lian, kuten proteiini-, tärkkelys-, tee- ja kahvijäämien poistoon.
Toinen emäksinen nestemäinen pesuaine puolestaan sopii erityisen hyvin lasien pesuun.

 

Huuhtelukirkaste ja astianpesukonesuola

Kaksi erilaista huuhtelukirkastetta, kummastakin kolme pakkauskokoa. Näitä tuotteita voidaan käyttää yhdessä kaikkien pesuaineiden kanssa.
Astianpesukonesuolaa käytetään integroidun vedenpehmentimen elvytykseen.

14 Tuotteet

Aina sopivat varusteet

DTD 2 -alusta

Alustalla on tilaa kahdelle kemikaalikanisterille ja ne pysyvät siinä tukevasti paikallaan. Alusta sopii 5 ja 10 litran kanistereille. Kallistus mahdollistaa kanisterin optimaalisen tyhjenemisen.

CK DIN 51 kanisteriavain

Kanisterien kierrekorkit on suljettu koneellisesti. Niitä on lähes mahdoton avata käsin, ja siksi Mielen varustevalikoimasta löytyy myös kanisteriavain. Kanisteriavaimella voit avata 5 ja 10 litran sekä 12 kg:n kanistereja.