Suositeltavat ratkaisut kouluihin ja päiväkoteihin

EtusivuKäyttökohteetHoito- ja hoivakoditKoulut ja päiväkoditTuotesuositukset kouluille ja päiväkodeille

Astianpesukoneratkaisut kouluihin ja päiväkoteihin

Lastenhoitolaitoksissa hygieniavaatimukset ovat tiukat. Innovatiiviset puhdasvesijärjestelmäiset asianpesukoneet paitsi pesevät asiat, tuttipullot ja kovamuoviset lelut, myös desinfioivat ne 93 °C lämpötilassa.
Intuitiivinen navigointi, lyhyet ohjelma-ajat ja taloudellinen luonnonvarojen käyttö varmistavat mukavan käytön ja tehokkaan puhtauden. Huolettomiin leikkihetkiin joka päivä. Hotelleissa ja ravintoloissa on suuri merkitys sillä, että astiat ovat tahrattomia ja lasit ja aterimet säihkyvän puhtaita. Tämän lisäksi on täytettävä tiukat taloudelliset vaatimukset ja hygieniavaatimukset. Pestävällä astiamäärällä ei ole merkitystä, Miele Professionalin valikoimista löytyy sopiva astianpesukone kaikenkokoisiin tarpeisiin.

Pesulatekniikkaratkaisut kouluihin ja päiväkoteihin

Miele Professionalin pesukoneet ja kuvausrummut huoltavat pyykin perusteellisen ja hygieenisen puhtaaksi, koska niissä on sekä lämpödesinfiointi- että lämpökemiallisia desinfiointiohjelmia. Tilavat rummut ja niiden suuret aukot tarjoavat tilaa suurillekin tekstiileille, kuten lasten patjoille.
Erityiset desinfiointiohjelmat estävät mikrobien leviämisen ja auttavat ehkäisemään epidemioita.

Lue lisää tälle alalle tarjoitetusta järjestelmäkonseptistamme

Taattua hygieniaa ja paras mahdollinen suoja taudinaiheuttajia vastaan, lakien edellyttämällä tavalla – Miele Professionalin ratkaisut päiväkoteihin