Kaksi kättä leikkii värikkäällä lelulla.

Ratkaisut kouluhin ja päiväkoteihin

Puhdasta ja hygieenistä, nopeasti, luotettavasti ja tehokkaasti

Päiväkodit, lastenkodit ja muut lastenhoidon keskukset ovat paikkoja, joissa lapset ja nuoret voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja kokea, että heistä huolehditaan. Miele Professional ‑järjestelmäratkaisut tarjoavat taattua turvaa yhteiskeittiöihin, oleskelunurkkauksiin ja makuutiloihin. Ratkaisumme tukahduttavat mikrobit ja muut taudinaiheuttajat heti alkuunsa ja pitävät huolta hygieenisestä puhtaudesta ja suojaavat kaikkein pienimpien terveyttä ja hyvinvointia.

Löydä täydellinen ratkaisu

Miele Professional -järjestelmäkonsepti päiväkoteihin ja kouluihin

Tinkimätöntä hygieniaa

Kun kyse on hygieniasta – päiväkotien ja koulujen haasteet

Oma pesula

oma Miele Professional ‑koneilla varustettu pesula tarjoaa monia etuja

Huolto

Ostaessasi Miele-koneen valitset pitkän käyttöiän ja huippulaadun. Jos tarvitset kuitenkin apua, Miele-huolto voi tarjota sitä nopeasti ja luotettavasti.

Lapsia leikkimässä pallomeressä.

Yksinkertaisesti turvallista: Hygienia varhaiskasvatuksessa

Olipa kyse sitten koulun ruokalasta tai päiväkodista, niin hygieniaan on aina voitava luottaa! Nämä ovat paikkoja, joissa kokoontuu paljon aikuisia ja lapsia. On pidettävä huolta siitä, että kaikki astiat ja aterimet ovat hygieenisen puhtaita. Hygieeninen koneellinen käsittely auttaa välttämään ja ehkäisemään tarttuvia tauteja.

Suositeltavat tuotteet

Päiväkodeille ja kouluille tarjoamamme erikoiskoneet muodostavat perustan hygieenisesti moitteettomille puhdistustuloksille. Löydä sopivimmat tuotteet yksilöllisiin tarpeisiisi.

Tarvitsetko yksilöllisiä neuvoja?

Tarvitsetko neuvoja, miten voit varmistaa optimaalisen hygienian tai pienentää kustannuksia? Me tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja. Ota yhteyttä, niin saat tietää lisää!

Media ja ladattavat tiedostot
Seuraa meitä