Kädet asettelevat lautasliinoja pöydälle ravintolassa.

Suositellut ratkaisut ravintoloille ja catering-palveluille

EtusivuKäyttökohteetMajoituspalvelutRavintolat ja catering-palvelutTuotesuositukset ravintoloille ja catering-palveluille
A throughput dishwasher, two tank dishwasher and a freshwater dishwasher in a row on a white background

Astianpesukoneratkaisut ravintoloille ja catering-palveluille

Ravintoloissa on suuri merkitys sillä, että astiat ovat tahrattomia ja lasit ja aterimet säihkyvän puhtaita. Tämän lisäksi on täytettävä tiukat taloudelliset vaatimukset ja hygieniavaatimukset. Pestävällä astiamäärällä ei ole merkitystä, Miele Professionalin valikoimista löytyy sopiva astianpesukone kaikenkokoisiin tarpeisiin.

Nainen silittää paitaa Mielen höyrysilityskeskuksella. Taustalla harmaa pesukone ja kuivausrumpu.

Pesulatekniikkaratkaisut ravintoloille ja catering-palveluille

Tahrattomien puhdistustulosten pitäisi olla ateriapalvelualan edellytys. Miele Professionalin pesukoneet takaavat parhaat tulokset pienin kustannuksin. Nopeasti ja hygieenisesti.

Puhtaat pöytä- ja lautasliinat ovat laadukkaan ravintolan merkki. Optimaalinen puhtaus ja täydellinen pyykin viimeistely ovat olennaisia edellytyksiä gourmet-ravintoloiden ensiluokkaista vieraanvaraisuutta ajatellen. Kaikkiin tarpeisiin sopiva konekapasiteetti takaa parhaan mahdollisen tehokkuuden ja taloudellisuuden.

Toimintaasi tukevat digitaaliset ratkaisut

Lue lisää tälle alalle tarjoitetusta järjestelmäkonseptistamme

Hotellien ja ravintoloiden asiakkaat odottavat täydellisen palvelun lisäksi myös hygieenisen puhtaita ja hyvin hoidettuja tekstiilejä, jotka tekevät oleskelusta mukavaa. Miele Professional on kehittänyt hotelleille ja ravintoloille järjestelmäratkaisun, joka perustuu monen vuoden kokemukseen.