Valkoisiin käsineisiin puetut kädet täyttävät hampurilaisia keittiössä.

Suositellut ratkaisut pikaruokaravintoloille

EtusivuKäyttökohteetMajoituspalvelutPikaruokaravintolatTuotesuositukset pikaruokaravintoloille
Monipuolinen astianpesukonevalikoima: puhdasvesijärjestelmäiset, läpiantomallit ja tankkiastianpesukoneet

Astianpesukoneratkaisut pikaruokaravintoloille

Kun astiat pitää saada nopeasti takaisin kiertoon, Miele Professional ‑astianpesukoneet ovat ykkösvalinta: meiltä löydät sopivan järjestelmän kaikkiin tarpeisiisi. Kahden pesutason ja erittäin lyhyiden ohjelma-aikojen puhdasvesi­järjestelmäisistä astianpesukoneista, joiden lyhin ohjelma kestää vain viisi minuuttia, läpianto­malliseen tankki­astianpesu­koneeseen, jossa on tehokaat työprosessit varmistava syöttötaso.

Nainen käyttää harmaata pesurumpua pesutuvassa. Sen vieressä on harmaa pesukone.

Pesulatekniikkaratkaisut pikaruokaravintoloille

Silloin kun on kiire, Miele Professionalin pesukoneet ovat ykkösvalinta. Miele Professional ‑koneilla moppien, siivouspyyhkeiden ja työvaatteiden puhdistus sujuu helposti ja säästää luonnonvaroja: lyhyiden ohjelma-aikojen ansiosta saat mopit ja tekstiilit hetkessä takaisin käyttöön. Eikä käyttäjien suuri vaihtuvuuskaan ole ongelma, sillä ohjauspaneelin symbolit ovat loogisessa järjestyksessä ja helposti ymmärrettävissä. Koneillemme on ominaista kestävä, ammattitason tekniikka, ne täyttävät konedirektiivin vaatimukset ja ne on testattu kestämään jopa 30 000 käyttötuntia.

Toimintaasi tukevat digitaaliset ratkaisut

Lue lisää tälle alalle tarjoitetusta järjestelmäkonseptistamme

Pikaruokaravintolat luottavat nopeuteen, hygieniaan ja vankkuuteen. Miele Professional on kehittänyt pikaruoka­ravintoloille järjestelmäratkaisun, joka perustuu monen vuoden kokemukseen.