Laboratoriopesukoneet

Erityisen hellävaraisia materiaaleille: Laboratoriopesukoneet mahdollistavat analytiikassa käytettävien laboratoriolasien ja ‑välineiden koneellisen käsittelyn.

Lue lisää laboratoriopesukoneistamme

360 PRO laboratorioosi

Huolehtii kaikesta

Miele Professionalin 360PRO on kattava järjestelmä laboratoriolasien tehokkaaseen ja taloudelliseen puhdistukseen. Tämä monivuotiseen kokemukseen perustuva ratkaisu, joka on kehitetty tiiviissä yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa, kattaa kaikki puhdistusprosessin osa-alueet: tehokkaat laitteet, maanlaajuisen asiakaspalvelun ja oman sovelluslaboratoriomme asiantuntijoiden tarjoaman kattavan tietotaidon.Koska sekä tekniikka että tietotaito saadaan samasta paikasta, ne sopivat täydellisesti yhteen. Tuloksena on analyyttisen puhdas, saumaton, hellävarainen ja taloudellinen koneellinen puhdistusprosessi. Myös hallinnollisiin tehtäviin käytettävä aika optimoituu, sillä Miele on asiakkaan rinnalla osaavana kumppanina – koneteknologiasta aina suunnitteluun saakka.
Suunniteltu täydellisiä tuloksia varten

Äärimmäistä innovaatiota

Miele Professional on jo yli 60 vuoden ajan kehittänyt laadukkaita järjestelmiä lääkinnällisten instrumenttien ja laboratoriolasitavaran pesuun, desinfiointiin ja sterilointiin sekä teollisten osien puhdistukseen. Tänä aikana olemme nousseet maailman markkinajohtajien joukkoon suurelta osin korkeiden laatuvaatimustemme ansiosta. Erinomainen maineemme perustuu myös poikkeukselliseen innovaatiovoimaamme. Miele Professional -suunnittelijat käyttävät paljon aikaa ja energiaa parannuksiin ja uusien tuotteiden kehitystyöhön, joka vie eteenpäin hammaslääketieteen, lääketieteen, laboratorioiden ja teollisuudenalojen instrumenttien ja tarvikkeiden koneellista puhdistusta – mistä hyötyvät kaikki käyttäjät.
Täydellisesti integroidut kemialliset aineet

Virheettömät lopputulokset

Laiteteknologian ja koneellisen käsittelyohjelman lisäksi myös kemialliset aineet ovat kriittinen tekijä puhdistus- ja desinfiointiprosessissa. Niillä on haastava tehtävä. Lika on poistettava tehokkaasti ja bakteerit tehtävä vaarattomiksi, samalla kun käsiteltäviä välineitä - kuten laadukkaita laboratoriolaseja - on käsiteltävä mahdollisimman hellävaraisesti. Miele Professional tarjoaa erityisen tehokkaat puhdistus-, neutralointi- ja huuhteluaineet laboratorioihin. Kaikki kemikaalit on koordinoitu toimimaan täydellisesti erilaisten materiaalien sekä Miele Professionalin pesu- ja desinfiointikoneiden kanssa. Tästä syystä johtavat instrumentti- ja lasitavaravalmistajat suosittelevat puhdistusprosessiin Miele Professionalia.