Laboratoriopesukoneet ammattikäyttöön

EtusivuTuotteetLaboratoriopesukoneet

Ilmiselvä valinta, kun haluat täydellistä laboratoriolasien käsittelyä

Analytiikassa käytettävien laboratoriolasien käsittely – Miele Professional asettaa innovatiivisia merkkipaaluja laboratoriolasitavaran tehokkaaseen ja turvalliseen koneelliseen käsittelyyn. Se lähestyy pesua järjestelmällisesti ja kiinnittää huomiota materiaalien hellävaraiseen käsittelyyn ja laboratorioiden kustannustehokkuuteen varmistaen samalla täydelliset puhdistustulokset.

Uudet tuotteet

Miele Professional tarkoittaa innovaatiota. Tutustu nyt uusimpiin tuoteinnovaatioihimme ja löydä oikea ratkaisu tarpeisiisi.

Miksi valita laboratoriokäyttöön Miele Professional?

Vankka ja kestävä

Laatua, johon voit luottaa

Vaativa työpäivä edellyttää tuotteita, joihin voidaan aina luottaa sataprosenttisesti. Tämän luotettavuuden takaamiseksi kaikki Miele Professional -koneet käyvät läpi perusteelliset laatutestit ja äärimmäisen tiukan lopputarkastuksen. Vasta kun koneet ovat läpäisseet kaikki testit, ne voidaan toimittaa tai asentaa käyttöpaikalle. Jatkuvat ja tiukat laatutarkastukset ovat tärkeä osa korkeita laatustandardeja, joita Miele Professional itselleen asettaa. Nämä standardit koskevat myös yksittäisten komponenttien tuotantoa ja johtavat huomattavan kattavaan tuotantoon: metallinkäsittelyyn, muoviosien valmistukseen, moottorien ja pumppujen kehitykseen sekä elektroniikan valmistukseen. Miele huolehtii itse kaikista tärkeistä tuotantovaiheista, joten se pystyy täysin valvomaan laatua kaikilla eri alueilla.
Täydellistä kestävyyttä

Poikkeuksellista tehokkuutta ja taloudellisuutta.

Erittäin suorituskykyinen, tehokas ja samalla taloudellinen laite. Nämä pikaisesti ristiriitaisiltakin tuntuvat väitteet liittyvät kiinteästi Miele Professional -järjestelmiin. Koneemme ja prosessimme erottuvat edukseen erittäin alhaisen veden-, sähkön- ja kemikaalienkulutuksen sekä innovatiivisisten ohjelmien ansiosta, joilla saavutetaan erinomaiset puhdistustulokset samalla kun huolehditaan käsiteltävistä materiaaleista hellävaraisesti. Edistykselliset teknologiat tukevat tuotteidemme tehokkuusväittämiä, kuten väittämiä järjestelmän ja luonnonvarojen säästöstä. Laadukkaiden materiaalien ja tuotantoprosessien ansiosta Miele Professional -koneet kestävät käytössä pitkään – toinen etu taloudellisuuden kannalta.
Rahoituspalvelut

Mukautetut tarjoukset

Miele Professional -koneet ja -lisävarusteet tuovat etuja alusta lähtien – jo sijoituksen suunnitteluvaiheessa. Palvelu- ja myyntituen lisäksi Miele tarjoaa tarvittaessa myös edullisia rahoituspalveluita. Oli kyseessä sitten rahoitus, liisaus tai vuokraus, räätälöityjen ja joustavien rahoitusvaihtoehtojemme avulla pääset nopeasti nauttimaan kuuluisasta Miele-laadusta. 
Hyvissä käsissä

Suunnittelu ja asennus – Miele alusta alkaen

Jo ennen uuden koneesi asentamista Miele on rinnallasi kattavien neuvontapalveluidensa kanssa. Näihin kuuluvat nykyisten ja tulevien kapasiteettivaatimuksien laskelmat sekä perusteelliset taloudelliset näkökohdat. Ja kun Miele on vahva kumppanisi erityisesti suuremmissa projekteissa, voit hyötyä sen monivuotisesta kokemuksesta. Asiantuntijamme ovat suunnittelijoidesi ja arkkitehtiesi tukena, luovat asennuskaavioita, koordinoivat eri aloja pyydettäessä sekä pitävät yhteyttä muihin palveluntarjoajiin, esimerkiksi IT-infrastruktuurin tai käytännöllisen kalustuksen asennuksen osalta. 
Järjestelmäratkaisut täydellisiin tuloksiin

Analyyttisen puhdasta laboratoriolasia

Laboratoriopesukoneidensa, erityisten puhdistusmenetelmiensä ja optimaalisesti sovitettujen lisävarusteidensa avulla Miele Professional tarjoaa kokonaisvaltaisia järjestelmäratkaisuja erilaisten laboratoriolasien analyyttisen puhdistustuloksen saavuttamiseksi. Järjestelmäratkaisut mahdollistavat toisinnettavissa olevat tulokset haastavimmissakin käyttösovelluksissa, kuten orgaanisessa, epäorgaanisessa ja fysikaalisessa kemiassa, biologiassa, mikrobiologiassa, sairaalalaboratorioissa sekä lääke-, elintarvike- ja kosmetiikkateollisuudessa.
Vahva kumppani

Tyypillistä Mieleä, myös huollon osalta

Miele Professional tarkoittaa poikkeuksellista laatua, myös palvelun osalta. Kattava huoltopalvelumme vastaa 24 tunnin kuluessa. Miele tarjoaa myös joukon erilaisia prosessitarkastuksia, joita suoritetaan sopivin aikavälein koneen koko käyttöiän ajan. Varta vasten koulutetut teknikkomme suorittavat prosessitestejä lakisääteisten vaatimuksien ja standardien sekä maakohtaisten suositusten mukaisesti. Mukana kuljetettavien varaosien ansiosta viat saadaan noin 90 % tapauksista korjattua jo ensimmäisellä huoltokäynnillä. Ei ole sattumaa, että Mielen asiakaspalvelu on saanut huippuarvosanoja erinomaisesta palvelustaan jo vuosien ajan.

Vahva kumppani

Miele Professional asettaa standardit, myös palveluun. Ei ole sattumaa, että Mielen asiakaspalvelu on jo vuosien ajan saanut kiitosta erinomaisesta palvelutasostaan. Kattavan huoltoteknikkoverkoston ansiosta paikan päällä tapahtuva huolto taataan yleensä 24 tunnin kuluessa, ja koska varaosia pidetään mukana, 90 % huoltotapauksista voidaan selvittää ensimmäisen käynnin aikana. Pääsääntöisesti varaosat ovat saatavilla seuraavana päivänä. Tämän lisäksi Miele tarjoaa varaosilleen 15 vuoden saatavuustakuun. Erilaisia tarpeisiin perustuvia huolto- ja ylläpitovaihtoehtoja sisältäviä huoltosopimuksia voidaan solmia ja siten vähentää häiriöitä ja ylläpitää koneen arvoa. Erikoiskoulutuksen saaneet teknikkomme antavat mielellään sovellustekniikkaa koskevia asiantuntijaneuvoja ja räätälöivät koneet yksilöllisten käyttöprosessien mukaisiksi. Lisäksi tarjoamme kattavan neuvontapalvelun jo ennen uusien laitteiden asennusta. Asiantuntijamme auttavat laskemaan kulloisetkin kapasiteettitarpeet ja tukevat asiakkaitamme suunnittelun aikana yksityiskohtaisilla kannattavuusanalyyseilla. 
Parhain suosituksin

Duran Group

Miele Professional suosittelee Duran-laboratoriolasitavaraa, ja Duran Group suosittelee Miele Professional -pesu- ja desinfiointikoneita: Kemialliset ominaisuudet ovat avainasemassa laboratoriolasin korkean laadun säilymisen kannalta, sillä kestävät materiaalit yhdessä hellävaraisten puhdistusprosessien kanssa vähentävät lasin kulumisvaaraa merkittävästi. Erinomaisten kemiallisten ominaisuuksiensa ansiosta DURAN®-laboratoriolasit soveltuvat toistuviin pesuihin ja takavat niille pitkän käyttöiän.