Tietoja Mielestä yrityksenä

Philosophie

Filosofia

Perustamisestaan vuonna 1899 lähtien Miele on ollut itsenäinen perheyritys, joka on sitoutunut omistajiinsa, työntekijöihinsä, asiakkaisiinsa, tavarantoimittajiinsa, ympäristöön ja yhteiskuntaan.

Lisätietoja
Historie

Historia

Yrityksen perustajat merkitsivät ensimmäisiin tuotteisiinsa sanat ”Immer besser” – yhä paremmin. Nämä sanat kulkevat katkeamattomana punaisena lankana Mielen yli satavuotisessa historiassa.

Lisätietoja
Geschäftsentwicklung

Liiketoiminnan kehittäminen

30.06.2018 päättyneellä tilikaudella 2017/2018 konserni saavutti ennätyksellisen 4,1 mrd euron liikevaihdon, mikä vastaa 167 milj. euron (+4,3) kasvua. Saksan kotimarkkinoilla Miele kasvoi 30 milj. eurolla (+2,5%) saavuttaen 1210 milj. euron liikevaihdon. Miele konserni työllistää noin 20 098 henkilöä.

Lisätietoja
Management

Johto

Miele & Cie KG:n johtoryhmään kuuluu viisi tasavertaista jäsentä: Dr. Stefan Breit, Dr. Markus Miele, Olaf Bartsch, Dr. Reinhard Zinkann ja Dr. Axel Kniehl.

Lisätietoja
Nachhaltigkeit

Kestävä kehitys

Mielelle kestävä kehitys on osa yrityksen arvoja ja perinnettä. Se on myös ratkaisevan tärkeää yrityksen menestymiselle pitkällä aikavälillä.

Lisätietoja
Auszeichnungen & Testsiege

Palkinnot ja testivoitot

Jatkuva kehitys ja toiminnan parantaminen muodostavat Mielen koko liiketoiminnan perustan. Mielelle myönnetyt lukuisat palkinnot osoittavat, että Miele menestyy tällä strategialla.

Lisätietoja
Standorte

Toimipaikat

Tällä hetkellä Mielellä on oma myyntiyritys 47 maassa, ja noin 50 muussa maassa Mielen edustajina toimivat maahantuojat.

Lisätietoja
Ansprechpartner

Yhteyshenkilöt

Yhteyshenkilömme asiakaspalvelussa, huollossa ja tuotepuolella vastaavat mielellään kysymyksiisi.

Lisätietoja