Mielen puhdistustuotteet

Mielen puhdistustuotteilla teet perusteellisen puhdasta jälkeä, helposti ja luotettavasti. Nämä tuotteet on kehitetty ja testattu Mielen omissa laboratorioissa yhteistyössä valittujen laatutoimittajien kanssa. Kaikkien tuotteiden koostumus on täydellisesti mukautettu Miele-kodinkoneisiisi.

Yksinkertaisesti täydellistä pyykinhuoltoa. Mielellä.

Jos haluat saavuttaa jatkuvasti optimaalisia tuloksia, on tärkeää käyttää oikeaa pesuainetta. Kaikki kaupoista saatavat tuotteet eivät toimi yhtä tehokkaasti kaikissa pesukoneissa. Siksi me tarjoamme nyt erityisesti Miele-pyykinpesukoneille tarkoitettuja Miele-pesuaineita.

Yksinkertaisesti täydellistä astianpesua. Mielellä.

Nykyään astianpesukoneiden ohjelmat vaihtelevat merkittävästi eri valmistajien välillä. Kaikki kaupoista saatavat tuotteet eivät toimi yhtä tehokkaasti kaikissa astianpesukoneissa. Siksi tarjoamme nyt erityisesti Miele-astianpesukoneille tarkoitettuja Miele-astianpesuaineita.

Hyvänmielen raikkautta kuivausrummusta

Nyt voit nauttia pitkäkestoisesta ja ylellisestä tuoksusta Miele kuivausrummun avulla. Mielen tuoksupatruunat – joita on saatavilla viisi eri tuoksua – lisäävät pyykkiisi lempituoksusi kuivauksen aikana.

Huolellinen kunnossapito takaa luotettavan toiminnan vuosien ajan.

Miele-kodinkoneet erottuvat muista erinomaisella toimivuudellaan ja ajattomalla muotoilullaan. Käyttämällä Mielen puhdistus- ja hoitotuotteita varmistat, etteivät arvokkaat Miele-laitteesi vahingoitu ja että säilyvät uuden näköisinä pidempään.

UltraPhase – Kehitetty parhaita mahdollisia pesutuloksia varten

Miele on mullistanut pyykinhuollon: millään muulla nestemäistä pesuainetta käyttävällä järjestelmällä et saa sekä valko- että kirjopyykistä yhtä puhdasta kuin Mielen 2-vaihejärjestelmällä.

PowerDisk – Erittäin tehokas automaattisesti annosteltava astianpesuaine

PowerDisk annostelee pesuainetta automaattisesti juuri oikean määrän, juuri oikealla hetkellä ja varmistaa siten, että pääset todella hyödyntämään Miele AutoDos ‑astianpesukoneesi koko potentiaalin. Kun olet kerran asentanut sen paikalleen, se tekee työt puolestasi, ja pääset itse nauttimaan äärimmäisen tehokkaasta ja ympäristöystävällisestä astianpesusta.

Sivun alkuun