Kaikki Miele-puhdistustuotteet

Saavuta parhaat tulokset

Haluamme puhdistustuotteidemme täyttävän samat tiukat vaatimukset, jotka koneemmekin täyttävät. Tuotteet on kehitetty ja testattu omissa laboratorioissamme, joten ne takaavat parhaat mahdolliset puhdistustulokset ja parantavat koneidemme suorituskykyä entisestään.

Hyödy puhtaasta poistoilmasta

Miele-pölypussit & -suodattimet

Vain alkuperäiset Miele-pölypussit ja ‑suodattimet ovat yhtä laadukkaita kuin itse laitteet, ne sopivat varmasti yhteen laitteesi kanssa ja auttavat ylläpitämään sen ylivertaisen suorituskyvyn. Koe puhtaan ympäristön edut, niin voit hengittää vapaasti.

Pyykinhuolto

Hoida pesukonettasi ja kuivausrumpuasi niiden ansaitsemalla tavalla, joka pesu- ja kuivauskerralla. Pidä vaatteesi hyväkuntoisina ja pidennä koneidesi käyttöikää käyttämällä huolella kehitettyjä pesu- ja huuhteluaineitamme.

Pyykinpesuaineet

Saavuta optimaalisia tuloksia hellävaraisesti: ainutlaatuiset pyykinpesuaineemme on suunniteltu varta vasten Miele-pyykinpesukonettasi varten.

UltraPhase

Miele on mullistanut pyykinhuollon: mikään muu nestepesuainejärjestelmä ei pese sekä valko- että kirjopyykkiä yhtä perusteellisesti kuin Mielen 2-vaihejärjestelmä.

Erikoispesuaineet

Kehitetty tekstiileille, jotka vaativat erikoiskäsittelyä, kuten untuvatakit ja -tyynyt, käytettäviksi erikoisohjelmissa, jotka säilyttävät tekstiilien ainutlaatuiset ominaisuudet ja tekevät ennennäkemättömän puhdasta jälkeä.

Pesuainekapselit

Tutustu annoskapseleihimme, joilla peset tekstiilisi perusteellisen puhtaaksi ja säilytät samalla niiden arvon. Kätevät Miele-annoskapselit ovat helppokäyttöisiä ja tehostavat Miele-pesukoneesi pesutehoa.

Kuivausrumpujen tuoksupatruunat

Varmista, että vaatteesi lähtevät kuivausrummustasi pitkäkestoiseen lempituoksuusi kiedottuna, valitsemalla mieleisesi ajattomien tuoksujemme valikoimasta.

Astianpesuaineet

Kaikki astianpesuaineemme on kehitetty parantamaan pesutulosta Miele-astianpesukoneessasi ja saavuttamaan säihkyvän kirkkaita pesutuloksia säännöllisesti ja vaivattomasti.

Astianpesuainetabletit

Kokeile täydellisiä astianpesuainetabletteja Miele-astianpesukoneessasi. UltraTabs All in 1 -tabletit liukenevat nopeasti ja pesevät siten tehokkaasti ja taloudellisesti heti ohjelman käynnistämisestä alkaen.

PowerDisk

Tämä AutoDos-astianpesukoneisiimme kehitetty astianpesuainejärjestelmä annostelee automaattisesti juuri oikean määrän pesuainetta koko pesuohjelman ajan, mikä takaa entistä paremman pesutuloksen entistä taloudellisemmin.

Nauti monien vuosien luotettavasta toiminnasta

Koneemme on rakennettu kestämään. Voit pidentää niiden käyttöikää, ylläpitää niiden moitteetonta ulkonäköä ja huippusuorituskykyä, kun käytät Miele-koneenhoitotuotteita.

Miele-koneenhoitotuotteet

Hyviä syitä valita Miele

Tehty kestämään

Tuotteemme on tarkoin testattu jopa 20 vuoden* kotikäyttöä varten. Ne on valmistettu kestämään enemmän kuin mitä päivittäinen kättö vaatii, kuten omat testimenetelmämme todistavat. Olemme todennäköisesti testanneet kaikkia vaihtoehtoja, jotka tulevat mieleesi.

Immer Besser, vuodesta 1899

Miele on alusta alkaen panostanut laatuun, joten voimme luottavaisina ja ylpeästi seistä koko tuotevalikoimamme takana. Koska ensiluokkaiset tuotteet vaativat vähemmän huoltoa ja kestävät käytössä pitempään.