Varaosat ja lisävarusteet

Kun ostat alkuperäisiä Miele varaosia ja tarvikkeita, voit olla varma, että ne on valmistettu juuri sinun laitteellesi sopiviksi. Varaosamme ovat saatavilla jopa 15 vuoden ajan laitteen valmistuksen päättymisen jälkeen.

Varaosat

Säilytä laitteesi korkea suorituskyky käyttämällä alkuperäisiä Mielen varaosia tarvittaessa.

Varusteet

Viralliset Mielen lisävarusteet tarjoavat samaa korkeaa laatua kuin laitteemme ja takaavat yhteensopivuuden.

Osaamisen ja 3D-tulostuksen kohtaus

Kaikki 3D4U-tulostusmallit voidaan ladata ilmaiseksi thingiverse.com-alustalta. Jokaisen 3D4U-lisävarusteen mukana tulee kuvaus suositelluista 3D-tulostusasetuksista, ja niiden toimivuus on testattu. Joitakin lisävarusteita voidaan mukauttaa omilla malleillasi ja asetuksillasi.

Korjaustyöt saa suorittaa vain pätevä sähköasentaja voimassa olevien turvallisuusmääräysten mukaisesti.

Sähkölaitteiden korjauksessa, muuttamisessa, testauksessa ja huollossa on noudatettava asiaankuuluvia lakiperiaatteita, onnettomuuksien ehkäisemistoimenpiteitä ja sovellettavia standardeja. Ennen laitteen huolto- ja korjaustöitä on se irrotettava turvallisesti kaikista jännitteellisistä kaapeleista.

 

Hyviä syitä käyttää alkuperäisiä Miele-varaosia ja -lisävarusteita

Turvallisuus, kestävyys, tehokkuus ja toimivuus

Kun ostat alkuperäisiä Miele-varaosia ja -lisävarusteita, voit olla varma, että ne on kehitetty juuri sinun kodinkoneeseesi sopivaksi. Varaosamme ja lisävarusteemme valmistetaan samojen laatustandardien mukaan kuin kaikki vapaasti ja kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneemmekin. Hankkimalla Miele-tuotteen olet jo varmistanut parhaimman laadun. Mikset siis ostaisi Mieleltä myös tarvitsemasi varaosat ja lisävarusteet. Vain alkuperäisiä Miele-varaosia ja -lisävarusteita käyttämällä voit olla varma, että kodinkoneesi toimii luotettavasti.

Kun valitset lisävarusteita laajasta alkuperäisten Miele-varusteiden valikoimastamme, pystyt käyttämään kodinkoneitamme entistä tehokkaammin ja kätevämmin.

Alkuperäisten Miele-varaosien ja -lisävarusteiden tilaaminen

Haluatko tilata kodinkoneisiisi varaosia tai lisävarusteita? Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman alkuperäisiä Miele-varusteita (ja myös joitakin alkuperäisiä Mielen itse vaihdettavia varaosia).

 

Tarvitsetko kenties apua? Soita meille! Autamme sinua mielellämme. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin vain myös yhtedenottolomakkeellamme.

09 875 970

Soita meille ja me autamme

Tiedustelut verkossa

Siirry yhteydenottolomakkeeseen