Varaosat

Miele Original

Varaosat & lisävarusteet

Hyötysi, kun valitset Mielen:
Optimaalinen suorituskyky: Miele Original -varaosat on suunniteltu juuri sinun Miele-kodinkonettasi varten ja ne takaavat optimaalisen suorituskyvyn.
Mielen laatustandardi: varaosamme ja varusteemme valmistetaan samojen laatustandardien mukaan kuin kaikki kodinkoneemmekin.
Saatavuus: Varaosia on saatavilla vähintään 15 vuoden ajan kyseisen mallisarjan tuotannon päättymisen jälkeen.

Selaa suosittuja varaosia luokittain

Varaosat

Keittiö

Varaosat

Pyykinhuolto

Varaosat

Pölynimurit

Löydä Miele-kodinkoneitasi täydentävät Miele Original -varusteet

Miele Original -varusteet

Saumattomasti yhteensopivia ja taatusti laadukkaita: tehosta kodinkoneidesi toimivuutta aidoilla Miele-varusteilla.

Tee itse omat varusteesi

Mielen know-how kohtaa 3D-tulostuksen

Jokaisen 3D4U-varusteen mukana toimitetaan ohje, joka sisältää suositellut 3D-tulostusasetukset, ja niiden tuotettavuus on testattu. Joihinkin varusteisiin voit jopa räätälöidä omia kuva-aiheita ja tulostusasetuksia.

 

Turvallisuusohje

Korjaustöitä saa suorittaa vain valtuutettu sähköalan ammattilainen ja töiden aikana on noudatettava voimassa olevia turvallisuusmääräyksiä.

Sähkölaitteiden korjauksen, muutostöiden, testauksen ja kunnossapidon aikana on noudatettava asiaankuuluvaa lainsäädäntöä, onnettomuuksia ehkäiseviä toimenpiteitä, työturvallisuusmääräyksiä ja voimassa olevia standardeja. Sähkölaite on kytkettävä varmalla tavalla irti sähköverkosta ennen kunnossapito- ja korjaustöiden aloittamista.

 

Tilausvaihtoehdot

Tutustu verkkokauppamme laajaan Miele Original -varusteidemme ja itse vaihdettavien varaosien valikoimaan. Soita asiakaspalveluun, jos tarvitset apua tai haluat tehdä tilauksesi puhelimitse.

09 875 970

Ma-pe: klo 8–16

Tiedustelut verkossa

Siirry yhteydenottolomakkeeseen