Know-how kohtaa 3D-tulostuksen.

Nyt voit ladata Miele-varusteita 3D4U-tulostuspalvelusta ilmaiseksi kotiin 3D-tulostimella tulostettavaksi. Tee itse omat varusteesi.

Tekniikka

Miele on 3D4U-tulostuspalvelullaan maailman ensimmäinen kodinkonevalmistaja, joka tarjoaa asiakkaalleen laajan valikoiman 3D-tulostettavia varusteita. Miele tarjoaa tämän erityispalvelunsa kaikille FLM-tulostimen omistajille. Kyseinen tulostin tuottaa viskoosista muovilankaa ja rakentaa mallin asettamalla sitä kerroksittain. Tuloksena valmis esine.

Voit ladata kaikkia 3D4U-osia veloituksetta thingiverse.com-alustalta. Jokaisen 3D4U-varusteen mukana toimitetaan ohje, joka sisältää suositellut 3D-tulostusasetukset, ja niiden luotettavuus on testattu. Joihinkin varusteisiin voit räätälöidä omia kuva-aiheita ja parametreja.

   

Miele suosittelee 3D-tulostukseen PLA-filamentteja. Ne toimivat hyvin kotitalouksien 3D-tulostimissa ja ovat laajalti käytössä 3D-tulostusyhteisössä. Parhaassa tapauksessa sinulla on jo tarvittava materiaali kotona, ja tarvittaessa sitä on helppo ostaa. Kun ostat uusia filamentteja, valitse tuote, jonka pakkaukseen on käytetty mahdollisimman vähän materiaalia, niin ympäristökin kiittää. Filamentteja on saatavana esimerkiksi kierrätysmuovista valmistetussa rullassa tai metritavarana kiepiksi kiedottuna. Hävitä 3D-tulostusvarusteet ja filamenttijäämät paikallisten jätehuoltomääräysten mukaisesti ja kierrätä ne aina, kun mahdollista.

Pölynimurit

3D4U Mikrokahva

3D4U Mikrokahvalla teet imuristasi entistäkin joustavamman esim. auton sisätilojen imurointia varten. Mikrokahva on erittäin pienikokoinen versio imuputken kahvassa. Sen toiseen päähän voit kiinnittää varusteen, kuten 3D4U Flexi-suuttimen. Toinen pää sopii imurisi imuletkuun. Irrota imuputken kahva imuletkusta ja liitä sen tilalle mikrokahva imuletkuun. Nyt pääset imuroimaan entistä kapeampia rakoja. Mikrokahva sopii kaikkiin Mielen pölypussillisiin imureihin, edellyttäen että niissä on kahva ilman integroitua suutinta.

Tästä linkistä voit ladata 3D4U Mikrokahvan

3D4U kuplavaruste

3D4U kuplavaruste. Mikset käyttäisi pölynimuriasi myös leikkeihin? Tämän varusteen avulla saat helposti aikaan hohtavia saippuakuplia. Varusteen muotoilu noudattaa saippuakuplaryppään muotoa. Moduuli liitetään Miele Complete C3 -imurin poistoilmaritilään. Laitteesta ulostuleva suodatettu ilma johdetaan varusteen läpi. Pitele saippuakuplavälinettä aukon edessä. Ulostuleva lempeä ilmavirta puhaltaa hohtavia saippuakuplia hetkessä. Leikiten.

Tästä linkistä voit ladata 3D4U kuplavarusteen

3D4U Flexi-suutin

Onko kotonasi ahtaita koloja, joihin mikään varuste ei yllä? Et ole yksin ongelmasi kanssa. Nyt yllät ahtaisiinkin koloihin, kun tulostat 3D4U Flexi-suuttimen. Koska suittimen kärki tulostetaan taipuisasta materiaalista, se suojaa myös pintojasi. Nyt saatavissa kolme erilaista tulostettavaa 3D4U suutinta. Tai muotoile itse juuri omiin tarpeisiisi sopiva suutin.

Tästä linkistä voit ladata 3D4U Flexi-suuttimen

3D4U Yhden varusteen pidike

Miele 3D4U yhden varusteen pidike on erinomainen lisä Compact C2 -pölynimuriin. Sen avulla voit kiinnittää yhden pidikkeen imuriisi siten, että se on kätevästi käden ulottuvilla. Yhden varusteen pidike painetaan kahvan kiinnitysnokkaan tai imuletkuliitännän ympärille. Voit asettaa pidikkeeseen imurin varusteita, kuten leveän tekstiilisuuttimen tai pitkän rakosuuttimen. Tiesitkö, että Mielellä on yli 20 imureihin sopivaa erikseen ostettavaa lisävarustetta?

Varmista ennen varusteen tulostamista, että Miele-imuri imuletkun liitännässä on tarvittava kiinnitysnokka. Sellainen on Complete Compact C2 -malleissa ja joissakin Complete C3 -malleissa.

Tästä linkistä voit ladata 3D4U Yhden varusteen pidikkeen

3D4U arvoesineiden erottelija

3D4U arvoesineiden erottelija. Monipuolinen apuväline suurten ja pienten roskien erotteluun. Kun imuroit keittiön laatikoita, reppuasi, etsit kadonnutta korvakoruasi tai imuroit vaikka legolaatikon sisältöä, vain pöly päätyy imuriin, arvoesineesi eivät. Tämän arvoesineiden erottelijan huokoisen pinnan mallina on käytetty Triflex HX1 -imuria. Skannattu elektronimikroskoopin kuva esittää Triflex HX1:n suodattimen pintaa. Sekin erottelee ilmasta lian, mutta paljon hienommassa mittakaavassa. Siinä pienimmätkin pölyhiukkaset takertuvat suodattimen mikrometrin kokoisiin huokosiin.

Tästä linkistä voit ladata 3D4U arvoesineiden erottelijan

Keittiön apuvälineet

3D4U Kuvioannostin

Miele 3D4U Kuvioannostin. Taiteile hetkessä nimesi tai lempikuviosi mille tahansa pinnalle. Kaakaojauheella maitovaahtoon tai tomusokerilla leivonnaisen pinnalle. Pippurimyllyn tavoin sen ylä- ja alaosa kiertyvät vastakkaisiin suuntiin. Annostimen sisällä ei kuitenkaan ole jauhatuskoneistoa, vaan tärinää synnyttävä generaattori. Kun annostimen kumpaakin osaa kierretään, mikrogeneraattorin värähtelyt synnyttävät hienoa tomua. Näin luot sekunneissa haluamasi kuvion pinnalle kuin pinnalle. Tämä teknologia on muunnettu ja siirretty pienoiskokoon Miele Blizzard CX1 -pölynimurin patentoidusta järjestelmästä. CX1-imurin ComfortClean-järjestelmän tärinägeneraattori puhdistaa automaattisesti imurin hienopölysuodattimen.

Lataa omia kuvioitasi varten kansimalli ja syötä oma kuviosi sisään käyttämälläsi CAD-ohjelmalla.

Tästä linkistä voit ladata Miele 3D4U Kuvioannostimen

3D4U kahvipussinsulkija

Kun viinissä on yli 400 erilaista aromia, kahvissa niitä on yli 800, mikä tekee kahvista yhden vivahteikkaimmista luonnontuotteista ja antaa sille laajan skaalan makuja käytettävien papujen sekä paahto- ja juomanvalmistusmenetelmien mukaan. Mitä tuoreempia kahvipavut ovat, sitä hienomia nyansseja ne sisältävät. Siksi kahvipapupaketti kannattaa aina sulkea tiiviisti. Mielen 3D4U kahvipussinsulkija on erityisen kätevä apuväline kahvipaketin sulkemiseen ja avaamiseen. Kahvipapujen annostelu käy nyt entistä kätevämmin. Vinkki: Pussinsulkijaa voi luonnollisesti käyttää myös muun kuivaruoan, kuten muropussin sulkemiseen. Sitä on saatavana kahta kokoa, toinen pieniä, noin 250 g pusseja ja toinen suuria, noin 1000 g pusseja varten.

Tästä linkistä voit ladata 3D4U Kahvipussinsulkijan

Tee-se-itse-harrastajalle

3D4U kaksoissovitin

3D4U kaksoissovitin: suurten projektien tee-se-itse-ihmisille. Kaksoissovittimen avulla voit liittää pölynimuriisi samalla kertaa kaksi imuletkua. Näin pystyt imemään työskentelystä syntyvää pölyä entistä paremmin imuriisi. Irrota imuletku imurista. Asenna sitten kaksoissovitin Complete C3 -imurin yläosaan. Nyt voit liittää imuletkun kaksoissovittimen kumpaankin liitäntään. Näin voit käyttää kerrallaan kahta kahvaa, kahta imuputkea tai kahta suutinta. Tämän varusteen avulla kaksi henkilöä voi samaan aikaan imuroida yhdellä imurilla. Tämä toimii erityisen hyvin kovilla lattiapinnoilla. Kaksoissovitin sopii kaikkiin Mielen Complete C3- ja Compact C2 -sarjojen imureihin.

Tästä linkistä voit ladata 3D4U kaksoissovittimen

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Onko sinulla kysyttävää 3D-tulostuksesta tai tulostettavista varusteista? Ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen 3D4U@miele.com.