Näin löydät sopivan astianpesukoneen

Etsitkö uutta astianpesukonetta, mutta et tiedä, mistä aloittaisit? Hyödynnä Ostajan opastamme ja vastaa muutamaan kysymykseen, niin löydät laitteen, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja toiveitasi.

 

Kun vastaat muutamaan kysymykseen astianpesutarpeistasi, ostajan oppaamme tietää, mikä kone vastaa parhaiten tarpeitasi.

• Minkä koneen kapasiteetti sopii parhaiten kotitalouteesi? Valikoimistamme löytyy erityyppisiä ja ‑kokoisia astianpesukoneita joka tarpeeseen. Erilaisia huipputoimintoja, ohjauspaneeleja ja ominaisuuksia, joilla peset kaikenlaiset astiat ja aterimet.

• Minkä tyyppinen astianpesukone sopii keittiöösi? Vapaasti seisova, kalusteisiin sijoitettava, puoliksi tai täysin integroitava: meiltä löytyy malleja joka tilanteeseen ja kaiken tyyppisiin keittiöihin.

• Mitkä ominaisuudet ja tekniset tiedot ovat sinulle tärkeitä? Astianpesukoneissamme on laaja valikoima toimintoja, ohjelmia, pesuohjelmia ja energia-asetuksia. Me autamme sinua löytämään koneen, jonka ominaisuuksien ansiosta astianpesusi sujuu kuin tanssi.

 

Tutustu astianpesukonevalikoimaamme ja astianpesukoneiden tarvikkeisiin

Kaikki astianpesukoneet

Astianpesuaineet

Tarvikkeet