Täydellistä kahvia juuri sinulle

Laatua, aikaansa edellä

Osta nyt

Miele-kahvikeskukset

Mikään yksi kahvi ei sovi jokaisen makuun. Täydellinen kahvi on jokaiselle erilainen.
Siksi Miele-kahvikeskukset on kehitetty ja valmistettu pikkutarkasti ammattitaidolla yksi tavoite mielessä: valmistaa sinun makusi mukaista kahvia joka kupillisella.
Koska täydellinen on henkilökohtaista.

Miele-kahvikeskukset

Latte macchiato valmistumassa Miele-kahvikeskuksesta

Juuri sinun makusi mukaista kahvia

Vain Miele pystyy valmistamaan juuri oman makusi mukaista kahvia, joka kupillisella. Annamme sinulle valtuudet luoda oma ensiluokkainen kahvikokemuksesi. Tutustu innovatiivisiin ominaisuuksiin, kuten CoffeeSelectiin*, jotta voit valita kuhunkin erikoiskahviin juuri oikean papulajin. OneTouch for Two ‑toiminolla voit valmistaa kaksi kupillista kerralla. Mahdollisuus luoda omia käyttäjäprofiileja puolestaan antaa jokaiselle mahdollisuuden valmistaa kustakin erikoiskahvista juuri itselleen sopivimman kupillisen.
*ei kaikissa malleissa

Miele-kahvipapuja jauhetaan

Barista-laatuista kahvia kotona

Valmista itse täydellinen kahvijuoma yhdellä painalluksella. Miele-kahvikeskuksissa on ainutlaatuinen AromaticSystem, joka jauhaa pavut erikseen joka kupillista varten ja täyttää kuppisi ja kotisi houkuttelevalla kahvin tuoksulla. Jauhatusääni on 50 % entistä hiljaisempi*, jotta voit nauttia rauhallisista aamuista. BaristaAssistant taas auttaa sinua luomaan optimaalisen espresson opastamalla sinua säädöissä askel askeleelta.
*Aikaisempiin malleihin verrattuna

Ihminen ohjaamassa matkapuhelimella Miele-kahvikeskusta

Vaivatonta nautintoa

Miele-kahvikeskukset tekevät joka hetkestä nautinnon. Kustomoidut kahvijuomat sopivat hyvin kahvihetkiin ystävien kanssa, joiden kahvimaut vaihtelevat. WiFi@Connect taas mahdollistaa sen, että valmis kahvi odottaa sinua, kun astut aamulla keittiöön. Kunnossapitokin on vaivatonta. ComfortClean huolehtii siitä, että jokainen kupillinen on täysin puhdasta.

*Varustelu vaihtelee malleittain

Mikä sopii sinulle parhaiten?

Näytä kaikki mallit

  

Miele CM5 Silence

Nauti rauhallisesta aamukahvihetkestä, kun muu perhe vasta näkee siitä unta. CM5-sarjan kahvikeskuksissamme jauhatuksesta syntyvä ääni on 50 % aikaisia malleja hiljaisempi, jotta voit jauhaa ja hauduttaa kahvisi hiljaisuudessa.

Miele CM6 MilkPerfection

Silkinpehmeä maitovaahto viimeistelee maitoa sisältävät suosikkikahvisi täydellisesti. CM6-sarjan kahvikeskuksemme käyttävät innovatiivista kaksoishöyryä, jolla maidosta tulee kuumempaa ja vaahdosta kevyempää ja tekstuuriltaan hienompaa.

Miele CM7 CoffeePassion

CM7-sarjan kahvikeskuksemme on suunniteltu todellisille kahvin ystäville, jotka tavoittelevat täydellisyyttä. Kolme papusäiliötä antavat sinulle mahdollisuuden valita jokaiseen erikoiskahviin juuri sopivan papulajin, CupSensor säätää ulostuloputken korkeutta automaattisesti kupin koon mukaan ja AutoDescale huolehtii kalkinpoistosta.

Kaikki mitä tarvitset täydelliseen kahviin

Täydelliset pavut kahvikeskukseesi

Ylellisten Miele Black Edition ‑kahviemme pavut on varta vasten valikoitu ja paahdettu kahvikeskuksiamme varten. Reilun kaupan ja sertifioidusti luonnonmukaista.

Varusteet laitteen hoitoon

Puhdistustuotteista varaosiin, meiltä löydät kaiken tarvittavan, jotta Miele-kahvikeskuksesi pysyy pitkään täydellisessä toimintakunnossa.

*Varustelu vaihtelee malleittain