Verkotettu koti

Älykkäät kodinkoneet ja Miele@home

Tee kodistasi älykkäämpi ja elämästäsi helpompaa liittämällä Miele-kodinkoneesi verkkoosi turvallisesti, niin saat käyttöösi joukon käteviä ominaisuuksia. Intuitiivisella sovelluksella, puheohjauksella ja integroimalla kodinkoneet olemassa olevaan älykotiverkkoosi saat kaikki verkotetut kodinkoneesi täydelliseen hallintaasi Miele Cloudin ansiosta.

Yksi sovellus, joka tekee kaiken

Kaikki yhdellä silmäyksellä – kotona tai tien päällä

Lue lisää

Selkeä yleiskuva

Selkeältä koontinäytöltä näet kaikkien linkitettyjen kodinkoneidesi ajantasaiset tiedot, voit esimerkiksi tarkistaa, onko pesuohjelma jo valmis tai uuni lämmennyt valittuun lämpötilaan.

Sovelluksen kauppa

Kulutustuotteiden ja varusteiden ostaminen on nyt entistä helpompaa, sillä sovellus näyttää suoraan linkitettyihin kodinkoneisiisi sopivat tuotteet.

Vaivatonta

Sovellus opastaa sinua lisäämään uusia kodinkoneita muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Kodinkoneidesi ohjelmistopäivitykset ladataan ja asennetaan automaattisesti.

Miele Cloud -käyttöliittymän ansiosta kaikki kodinkoneesi toimivat saumattomasti yhteen älykotiverkossasi.

Energiatehokas

Älykkäät kodinkoneet tietävät, milloin esimerkiksi uusiutuvilla energioilla tuottamaasi sähköä on käytettävissä, ja osaavat ladata itsensä tai käynnistyä automaattisesti juuri silloin.

Turvallisuus edellä

Kun integroit kodinkoneet ja laitteet, kuten keittotasot, uunit ja savuhälyttimet älykotiverkkoosi, voit poistua kotoa varmana siitä, että kaikki laitteet on asianmukaisesti kytketty pois päältä ja että kaikki on valvonnassa.

Personoitu kokemus

Räätälöi älykotisi omien rutiiniesi mukaiseksi: säädä valaistus kytkeytymään tiettyinä aikoina päälle sopivalla kirkkaudella, aseta kodinkoneet olemaan käyttövalmiina juuri silloin kuin haluat tai ohjelmoi robotti-imuri siivoamaan kotisi, kun et itse ole paikalla.

Älykkäästi verkotettu

Tutustu Miele@homen kätevyyteen ja käytännön etuihin ja siihen yhdistettävien kodinkoneidemme valikoimaan.

Scout-imurisi aina hallinnassa

Katso salatusta videosyötteestä, kun pikku robottiystäväsi imuroi kotiasi, saa tilapäivityksiä ja ohjelmoi robotin toimintatavat ja imurointireitti, kaikki yhdellä intuitiivisella sovelluksella.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Ota rohkeasti suoraan yhteyttä meihin, ellet löydä etsimääsi tietoa.