Näin löydät sopivan pyykinhuoltokoneen

Etsitkö uutta pesukonetta tai kuivausrumpua, mutta et tiedä, mistä aloittaisit? Hyödynnä Ostajan opastamme ja vastaa muutamaan kysymykseen, niin löydät koneen, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja toiveitasi.

 

Kun vastaat muutamaan kysymykseen pyykinpesu- ja ‑kuivaustarpeistasi, ostajan oppaamme tietää, mikä kone vastaa parhaiten tarpeitasi.

• Minkä koneen kapasiteetti sopii parhaiten kotitalouteesi? Meillä on suuri valikoima kuivausrumpuja, pesukoneita ja kuivaavia pesukoneita, jotka ovat valmiina vastaamaan kaikenlaisiin pyykinhuollon haasteisiin kotitaloutesi koosta riippumatta.

• Minkä tyyppinen pesukone tai kuivausrumpu sopii kotiisi parhaiten? Pesutorni, kalusteisiin sijoitettu, työtason alle sijoitettu tai vapaasti seisova: meiltä löydät joka tilanteeseen ja paikkaan sopivia malleja, joiden käyttö sujuu ilman hankaluuksia.

• Mitkä ominaisuudet ja tekniset tiedot ovat sinulle tärkeitä? Ohjelmavalikoima, energialuokat, linkousnopeudet ja enimmäistäyttömäärät: pesukone- ja kuivausrumpuvalikoimamme tarjoaa runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Me autamme sinua löytämään koneen, jonka ominaisuuksien ansiosta pyykinhuoltosi sujuu kuin tanssi.

 

Tutustu pyykinhuoltokonevalikoimaamme

Pyykinpesukoneet

Kuivausrummut

Kuivaavat pyykinpesukoneet

UltraPhase

Kapselit