Toistuvat tilaukset

Yksinkertaista ja kätevää – Mielen Toistuvilla tilauksilla tuotteesi toimitetaan kotiisi automaattisesti ilman toimituskuluja.

Sinä päätät, kuinka usein haluat vastaanottaa toimituksen. Saat sähköpostiisi ilmoituksen muutamaa päivää ennen tuotteen toimitusta ja voit halutessasi muuttaa tilauksen määrää tai toimituspäivää. Voit myös muuttaa tai peruuttaa tilauksesi milloin tahansa tilisi kohdassa "Viimeaikaiset Tapahtumat". Sitovaa ajanjaksoa ei ole.

Kirjaudu tilillesi tai luo tili ennen haluamasi tuotteiden tilausta.

  • Yksinkertainen ja kätevä
  • Ei sitovaa ajanjaksoa
  • Maksu laskulla

Pesukoneille, joissa on automaattinen TwinDos-annostelu

Sarja 5xUltraPhase

Tällä tilauksella saat UltraPhase 1:n ja 2:n pesuaineen suoraan sinulle ilman toimituskuluja. Setti sisältää 5 UltraPhasea (3 UltraPhase1 ja 2 UltraPhase2). Valitse haluamasi toimitusväli tilauksen yhteydessä. Yksi sarja riittää noin 100 pesuun.

Lisätiedot

Pesukoneille, joissa on automaattinen TwinDos-annostelu

UltraPhase Sensitive -setti

Tällä tilauksella saat UltraPhase Sensitive 1 ja 2 -pesuaineen ilman hajusteita ja väriaineita, jotka lähetetään suoraan sinulle ilman toimituskuluja. Sarja sisältää 5 UltraPhase Sensitiveä (3 UltraPhase1 Sensitive ja 2 UltraPhase2 Sensitive).

Valitse haluamasi toimitusväli. Yksi sarja riittää noin 100 pesuun.

Lisätiedot

AutoDos-astianpesukoneille

PowerDisk -setti

Tällä tilauksella saat PowerDisk All in 1 -pesuaineen, joka lähetetään suoraan sinulle ilman toimituskuluja. Sarja sisältää 6 PowerDiskiä. Valitse haluamasi toimitusväli. Yksi sarja kestää noin 6 kuukautta (5 pesukertaa/viikko).

Lisätiedot

AutoDos-astianpesukoneille

PowerDisk Eco -setti 

Tällä tilauksella saat PowerDisk ECO All in 1 -pesuaineen, joka ei sisällä hajusteita ja väriaineita ja jolla on Joutsenmerkki. Se lähetetään suoraan sinulle ilman toimituskuluja. Sarja sisältää 6 PowerDisk ECO -levyä. Valitse haluamasi toimitusväli. Yksi sarja kestää noin 6 kuukautta (5 pesukertaa/viikko). 

Lisätiedot