Uusi Miele-sovellus*

Kaikki yhdellä silmäyksellä – kotona tai tien päällä

Täydellinen kumppanisi: Miele-sovelluksella pysyt aina ajan tasalla Miele-kodinkoneidesi toiminnasta. Haluatko pitää silmällä uunissa kypsyvää ruokaa tai selvittää, onko pyykinpesuohjelma jo päättynyt? Sovelluksesta saat kaikki tarvittavat tiedot nopeasti ja kätevästi. Sovelluksesta löydät myös lisätietoja ja palveluja Miele-kodinkoneidesi käyttöön, kuten BaristaAssistantin tai ruokareseptejä. Lataa sovellus nyt!

UUSI MIELE-SOVELLUS

Hallintapaneeli

Ohjauskeskuksesi

Hallintapaneelista saat joka hetki optimaalisen yleiskuvan verkotettujen Miele-kodinkoneidesi senhetkisestä tilasta. Näet välittömästi, onko pesuohjelma jo päättynyt tai uuni lämmennyt. Pikahakutoiminnolla voit tehdä tärkeitä asetuksia, kuten keskeyttää tai pysäyttää kodinkoneen toiminnan. Sovelluksen uusi ulkoasu tekee käytöstä vieläkin helpompaa ja intuitiivisempaa.

MobileControl

Kaikki aina hallinnassa

Nopeasti ja kätevästi: MobileControlin avulla pidät kaikki langat käsissäsi ja voit puuttua asioihin välittömästi aina tarvittaessa. Ohjelman valinta, ajastus ja muut toiminnot onnistuvat suoraan sovelluksella. Miele-kodinkoneidesi käyttö on nyt todella helppoa.

ShopConnect

Tilaa siivoustuotteita nopeasti ja kätevästi

ShopConnectin avulla voit tilata Miele-tarvikkeita ja lisävarusteita kätevästi myös tien päällä. Sovelluksella pääset mobiiliverkkokauppaan ja voit tilata suosikkituotteesi uudelleen muutamalla painalluksella.

RemoteUpdate

Aina ajan tasalla

Haluatko pitää verkotettujen Miele-kodinkoneidesi ohjelmistot ajan tasalla mahdollisimman vähällä vaivalla? RemoteUpdate-etäpäivityksen avulla se käy nyt helposti. Saatavilla olevat ohjelmistopäivitykset on helppo ladata ja asentaa koneisiin, ilman huoltoteknikon apua. Päivityksen tiedot löytyvät sovelluksen julkaisutiedoista (release notes).

PairingAssistant

Tukea verkotukseen

Askel askeleelta ‑ohjeet uusien kodinkoneiden lisäämiseen. Sovellus opastaa sinua askel askeleelta kuvien kera kodinkoneen rekisteröinnissä. Verkottaminen onnistuu varmasti.

Sovelluksen ominaisuus, keittiö

Smart Food ID

Smart Food ID** – Automaattinen ruoantunnistus ja parhaat ruskistustulokset

Tekoälyn avulla uunin sisällä oleva kamera tunnistaa erilaisia ruokia, säätää parametreja ja välttää ruoan palamisen parhaan tuloksen ja mielenrauhan saavuttamiseksi. Ainoa asia, mitä sinun pitää tehdä, on vahvistaa ohjelman valinta uunissa.

Voit valita ruokia eri kategorioista, kuten pizzaa, perunoita, murupiirakkaa, lasagnea tai paahdettuja kasviksia.

Laita vain ruoka uuniin, ja uuni tekee loput puolestasi.

FoodView

Kaikki yhdellä silmäyksellä

Nyt voit pitää uunissa kypsyvää ruokaasi silmällä riippumatta siitä, missä olet: uunitilan katossa oleva kamera näyttää älypuhelimesi tai tablettisi näytöllä, mitä ruoallesi kuuluu. Tarvittaessa voit myös säätää verkkoon liitetyn uunisi toimintatiloja mobiililaitteella. Pystyt valvomaan ruoan valmistumista samalla kun voit vapaasti tehdä jotain muuta – verrattoman kätevää, eikö vain.

BaristaAssistant

Valmista täydellinen, juuri oman makusi mukainen espresso

Täydelliseen espressoon tarvitaan hyviä papuja ja optimaaliset laiteasetukset. Tässä hienosäädössä sinua auttaa BaristaAssistant. Se opastaa kahvinharrastajia askel askeleelta luomaan omien mieltymystensä mukaisen juoman valmistamalla neljästä kahdeksaan näytettä. Tämä prosessi on ainutlaatuinen ja paljon edistyksellisempi, kuin pelkkä yksilöllisten asetusten muokkaaminen sovelluksella. Se käyttää eliminointimenetelmää optimoidakseen maun, jota täydelliseltä espressolta odotat.

CookAssist

Täydellisiä tuloksia vaivattomasti sovelluksella

Täydellisen ruoan salaisuus: Mielen CookAssist auttaa sinua valmistamaan täydellisen pihvin lisäksi paljon muitakin ruokia. Miele-sovellus opastaa sinua vaihe vaiheelta ja lämpötilat ja ajat siirtyvät automaattisesti TempControl-keittotasoon. Sinun ei tarvitse kuin vahvistaa asetukset.

AutoStart

Ohjelmoitu käynnistys sovelluksen kautta

AutoStart-toiminnolla astianpesukoneen voi sovelluksen avulla ohjelmoida aloittamaan pesun automaattisesti ennalta asetettuina aikoina. Autodosin ja PowerDiskin ansiosta käytettävissä on aina riittävästi pesuainetta, jotta laite pystyy käynnistymään itsenäisesti. Pesua ei enää tarvitse käynnistää manuaalisesti laitteesta tai sovelluksen kautta. Ei enää likaisia astioita vain sen takia, että unohdit laittaa astianpesukoneen päälle.

Inspiroivia reseptejä

Aina oikea resepti

Tuoko jokin resepti mieleen lomamuistoja? Kun kaipaat uusia ideoita ja vinkkejä ruoanvalmistukseen ja leivontaan, hyödynnä Miele-sovelluksen reseptitoimintoa: sieltä löydät nopeasti oikeat reseptit erityisiin tilanteisiin tai kun haluat tehdä tavallisesta päivästä erityisen. Näin voit lisätä uusia reseptejä tavalliseen ruokalistaasi, aivan spontaanisti ja kokeilla ruoanlaittoon liittyvät trendejä tai löytää vuodenaikaan sopivan reseptin.

Mix&Match

Älykäs avustaja

Terveellisiä aterioita hetkessä: Mix & Match -toiminnolla voit valmistaa yhtä aikaa erilaisia ruokia tai lämmittää niitä alle puolessa tunnissa. Aseta kaikki ruoat uuniin kerralla ja ota ne pois valitsemasi ohjelman päätyttyä. Näin voit valmistaa kätevästi koko ruoka-annoksen ilman, että sinun täytyy miettiä eri ainesten vaatimia kypsennysaikoja tai lämpötiloja. Miele-sovellus auttaa sinua valitsemaan reseptejä ja valmistamaan ruokia niiden perusteella.

Sovelluksen ominaisuudet, pyykinhuolto

CareAssistant

Pyykki pysyy pitempään raikkaana ja rypyttömänä

Oletko liikkeellä etkä pääse ottamaan pyykkiä pois koneesta heti ohjelman päätyttyä? Ei huolta, CareAssistant-toiminto pitää pyykkisi raikkaana pitkään. Sovelluksella voit pidentää pöyhintävaihetta 30 minuutilla jopa kolme kertaa peräkkäin. CareAssistant-toiminto on käytettävissäsi niin pesuohjelmissa, kuivausohjelmissa kuin yhdistetyissä pesu- ja kuivausohjelmissakin.

HygieneAssistant

Kone ja tekstiilit täydellisen puhtaiksi

Jos peset usein pyykkiä matalissa lämpötiloissa, puhdista Miele-pesukoneesi aika ajoin sopivalla puhdistusohjelmalla. Halutessasi voit pyytää sovellusta muistuttamaan, kun pesukone kaipaa puhdistusta. Sovelluksesta voit myös tarkistaa pesukoneesi hygieniatason milloin vain. Näin olet aina ajan tasalla ja koneesi pysyy hygieenisenä.

AddLoad

Pyykin lisäystoiminto tuo joustoa

Unohtuiko jokin vaatekappale, ja ehdit jo käynnistää kuivaavan Miele-pesukoneesi? Ei hätää, näissä Mielen koneissa on pyykin lisäystoiminto! Se on käytettävissä sekä suoraan koneella että sovelluksella. Sovelluksella voit tarkistaa kauempaakin, vieläkö koneeseen ehtii lisätä pyykkiä. Sujuuko pestävien vaatekappaleiden kerääminen oletettua hitaammin? Pysäytä kuivaava pesukone siksi aikaa. Äärimmäisen mukavaa.

TimeAssistant

Aina ajan tasalla

Helpotusta ajanhallintaan: etenkin pyykin kuivausajat voivat vaihdella suurestikin kuivattavien tekstiilien tyypin ja koon mukaan. Voit pyytää sovellusta lähettämään sinulle viestin, kun ohjelman ennustettu päättymisaika muuttuu yli 30 minuutilla. Sovellus voi halutessasi lähettää sinulle viestin myös ohjelman päättyessä. Näin olet aina ajan tasalla eikä sinun tarvitse vähän väliä tarkistaa pyykkisi tilannetta.

* Saatavana mobiililaitteeseen (ks. minimivaatimustiedot sovelluskaupasta).

** Smart Food ID on Miele & Cie. KG:n erillinen digitaalinen tarjous, joka ei ole osa älykkäiden Miele-kodinkoneiden ostosopimusta. Kaikki älysovellukset ovat mahdollisia Miele@home-järjestelmän avulla. Toimintojen valikoima voi vaihdella mallista ja maasta riippuen.

*** Varmista, että laite käyttää laiteohjelmiston/käyttöjärjestelmän uusinta versiota ja että se on yhdistetty WiFi-verkkoon. On mahdollista, että Smart Food ID -ominaisuus ei näy heti Miele-sovelluksessa. Jos näin on, sulje sovellus kokonaan ja käynnistä se sitten uudelleen.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Integrointi älykotiverkkoihin

Sivun alkuun