Miele UltraPhase Miele-pesukoneen edessä

UltraPhase – Kehitetty parhaita mahdollisia pesutuloksia varten

Miele on mullistanut pyykinhuollon: millään muulla nestemäistä pesuainetta käyttävällä järjestelmällä et saa sekä valko- että kirjopyykistä yhtä puhdasta kuin Mielen 2-vaihejärjestelmällä.

Tutustu suosituimpiin UltraPhase-tuotteisiimme

Löydä Miele UltraPhase – tehokkain ja helppo­käyttöisin pyykin­pesu­aineemme

Käyttämällä UltraPhase-pyykinpesuaineitamme olet jo ottanut tärkeän askeleen kohti äärimmäisen tehokasta pyykinpesua, joka kunnioittaa ympäristöä. UltraPhase on suunniteltu erityisesti TwinDos-pyykinpesukoneisiin ja se hyödyntää optimaalisesti automaattista annostusjärjestelmää ja annostuspumppuja, tuloksena paras mahdollinen pesutulos ja konekin pysyy puhtaana ja hygieenisenä.*

Intuitiivinen

Siisti & vaivaton

Kehitetty erityisesti helpottamaan arkeasi ja ottamaan kaikki irti TwinDos®-järjestelmästämme: kun UltraPhase-pesupakkaukset on asetettu lokeroihinsa, järjestelmä annostelee ne automaattisesti pesuohjelmaan suoraan pakkauksista. Näin pyykinpesu sujuu siististi ja vaivattomasti.

Tehokas

30 % vähemmän pesuainetta**

UltraPhase 1 & 2 annostellaan kumpaakin juuri oikea määrä, juuri oikealla hetkellä. Näin ne poistavat tahrat, pitävät värit kirkkaina, eikä yhtään pesuainetta mene hukkaan.

Ympäristöystävällinen

Pidetään huolta ympäristöstä

UltraPhase tehoaa jo 30 °C:n lämpötilassa. Näin se auttaa sinua paitsi säästämään energiaa myös pitämään huolta luonnosta.

Näe TwinDos®-järjestelmämme toiminnassa

UltraPhase

Pitää värit kirkkaina ja valkoisen hohtavana

Mielen Aquan uusi koostumus auttaa pitämään värit kirkkaina ja pesemään valkopyykin hohtavan valkoiseksi.
 

UltraPhase Sensitive

Pidä hyvää huolta ihostasi

Poistaa tahrat erinomaisesti ja suojaa värejä, myös matalissa lämpötiloissa. Sopii erityisesti herkälle iholle, ei sisällä hajusteita tai väriaineita.

UltraPhase Refresh Elixir

Aktiiviseen elämään

Erityisen koostumuksensa ansiosta tämä tuote poistaa tahrat hellävaraisesti, mutta silti tehokkaasti, ja pesee vaatteesi perusteellisen puhtaiksi. Näin vaatteesi tuoksuvat aina kuin vasta tuuletetuilta.

TwinDos® & UltraPhase

Suunniteltu yhteensopiviksi

Innostuitko UltraPhase-pyykinpesuaineistamme, mutta sinulla ei vielä ole TwinDos®-pyykinpesukonetta? Huomaa, miten automaattinen annostusjärjestelmä voi säästää jopa 30 % pesuainetta manuaaliseen annosteluun verrattuna, koska se annostelee pesuaineen juuri oikealla hetkellä.

Tutustu suosituimpiin TwinDos®-koneisiimme

WCD670 WCS TDos&8kg
W1 edestä täytettävä pyykinpesukone:
TwinDos ja Miele@home – älykästä pyykinhuoltoa edulliseen perusmallin hintaan.
tuotetta ei tilapäisesti saatavilla
WCI870 WCS PWash&TDos&9kg
W1 edestä täytettävä pyykinpesukone:
TwinDos ja SingleWash aikaa ja energiaa säästävään pyykinhuoltoon. 
Toimitus: toimitettavissa heti
  • Kaikki tuotteiden hinnat sis. alv 24%, toimituskulut lisätään.
  • Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin; emme vastaa annettujen tietojen tarkkuudesta.

 

* Albstadt-Sigmaringen ammattikorkeakoulun Integratiivisen hygienian ja virologian laitoksen testaama (InFluenc_H), saanut Gold Label -merkinnän. Koskee kaikkien TwinDos®- ja PowerWash-toiminnoilla varustettujen mallien “Puuvilla Hygienia 60 °C” ohjelmaa, kun ohjelmaan valitaan AllergoWash-lisätoiminto. Menetelmän kuvauksen löydät seuraavasta linkistä: https://www.miele.com/wa-c

** Manuaaliseen annosteluun verrattuna.

Sivun alkuun