UltraPhase-pyykinpesuaine

UltraPhase 1 & 2 – Kehitetty käyttömukavuutta ja parhaita mahdollisia pesutuloksia varten

Poistaa tahrat erinomaisesti niin kirjo- kuin valkopyykistä, myös matalissa lämpötiloissa. Automaattisen annostusjärjestelmän annostusta pesuainetta käytetään aina vain juuri tarvittava määrä.

Tutustu tehokkaimpaan & helppo­käyttöisimpään pyykin­pesu­aineeseemme

UltraPhase-pyykinpesuaine helpottaa ja tehostaa pyykinpesua ja tekee siitä ympäristö­ystävällisempää. Koska UltraPhase on suunniteltu varta vasten TwinDos®-pyykinpesukoneisiin, yhtään tippaa pesuainetta ei enää ikinä mene hukkaan, kiitos tämän automaattisen annostusjärjestelmän. Saavuta parhaita pesutuloksia ja pidä pesukoneesi puhtaana ja hygieenisenä*.

Helppo & tehokas

30 % vähemmän pesuainetta manuaaliseen annostukseen verrattuna

Erittäin mukavia käytössä: järjestelmä annostelee valitun pesuohjelman ja pestävän pyykin mukaan juuri oikean määrän UltraPhase 1 & 2 -pesuainetta juuri oikealla hetkellä. Tämä säästää pesuainekuluissa, poistaa tahrat tehokkaasti, säilyttää värit ja ehkäisee kalkkikertymiä vettä pehmentämällä, mikä tekee pyykinpesusta vaivatonta ja tehokasta.

Erinomaiset pesutulokset

Laatu testattu Hohenstein-instituutissa

Saksalainen Hohenstein-instituutti testasi Mielen 2-vaiheista annostusjärjestelmää Mielen UltraPhase 1- ja UltraPhase 2 -pesuaineiden kanssa. Testien tulokset vahvistivat ylivoimaisen suorituskyvyn tahranpoiston, valkoisuuden vahvistamisen, harmaantumisen ehkäisyn, tarkan annostelun ja nyppyyntymisen vähenemisen osalta.

Ympäristöystävällinen

Pidetään huolta ympäristöstä

Pesukoneissamme yhdistyvät alhainen energian- ja vedenkulutus sekä optimaalinen pesuaineen käyttö. UltraPhase tehoaa jo 30 °C:n lämpötilassa. Tämä vähentää energiankulutusta 37 %:lla ** ja suojelee samalla ympäristöämme.

Pitää värit kirkkaina ja valkoisen hohtavana

UltraPhase 1:n & 2:n erot

Löydät UltraPhase 1- & 2-lokerot luukun takaa Miele TwinDos® -pyykinpesukoneesi oikeasta alareunasta.

UltraPhase 1 – Pesuaine:

• irrottaa lian, rasvan, öljyn ja erityiset tahrat
• ehkäisee nyppyyntymistä ja värjääntymistä

UltraPhase 2 – Pesuaineen tehoste:

• poistaa värilliset tahrat, kuten kahvi-, tee- ja punaviinitahrat
• sisältää optisia kirkasteita, vahvistaa pyykin valkoisuutta

Molempia pesuaineita tarvitaan, jotta saavutetaan paras mahdollinen pesutulos. Kun käytössä on TwinDos®, sinun ei tarvitse huolehtia annostelusta, sillä järjestelmä annostelee juuri sopivan määrän UltraPhase 1- & 2-pesuainetta juuri oikealla hetkellä.

Näe TwinDos®-järjestelmämme & UltraPhase käytössä

94 % kyselyyn osallistuneista asiakkaista oli tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä Miele UltraPhase 1- ja 2-pesuaineisiin***

UltraPhase

Pitää värit kirkkaina ja valkoisen hohtavana

Aqua-tuoksuinen pyykinpesuaineemme pitää tekstiiliesi värit kirkkaina ja valkoisen hohtavan valkoisena. Nauti tämän ainutlaatuisen tuoksun raikkaudesta ja hedelmäisyydestä, jota korostavat valkoinen myski ja meripihkapuu.

UltraPhase Sensitive

Pidä hyvää huolta ihostasi

Hajusteeton ja väriaineeton herkkäihoisille kehitetty UltraPhase Sensitive poistaa tahrat erinomaisesti ja suojaa värejä, myös matalissa lämpötiloissa.

Rajoitettu erä

UltraPhase FloralBoost

Kesäinen kukkaistuoksu

Hemmottele aistejasi FloralBoostilla, tuoksulla joka on saanut innoituksensa kukkakedoista. FloralBoost on ranskalaisten hajuvesivalmistajien kehittämä ja heitä saamme kiittää sen yllättävän aromaattisesta sävystä, jossa herkkä kesäkukkien tuoksu yhdistyy raikkaiden omenoiden makeuteen. ColorProtect pitää tekstiilien värit kirkkaina pitkään ja innovatiivinen OdorDresh poistaa niistä pinttyneimmätkin hajut.

Rajoitettu erä

UltraPhase RefreshElixir

Raikkauden sinfoniaa

Refresh Elixir -tuoksumme on provencelaisten hajuvesitehtailijoiden kehittämä tuoksu, jossa yhdistyvät kukkaistuoksu, naiselliset sävyt ja rauhoittava valkoinen myski. Se muuttaa jokaisen pesukerran ihanaksi matkaksi raikkaiden aistimusten maailmaan ja vähentää Freshplex™-teknologiansa ansiosta epämiellyttäviä hajuja. Koostumuksen 7 entsyymiä takaavat ainutlaatuisen puhtauden ja ColorProtect pitää tekstiilien värit kirkkaina pitkään.

Tutustu UltraPhase-valikoimaan

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Jauhemaiset & nestemäiset pesuaineet

Tutustu räätälöityyn pyykin­pesuaine­valikoimaamme, josta löytyy erikoistarkoituksiin sopivia jauhemaisia ja nestemäisiä pesuaineita, jotka edustavat samaa ylivertaisuutta kuin Miele-pyykinpesukoneet. Varta vasten kehitetyt vaihtoehdot niin hienopyykille ja herkille kuiduille kuin valkopyykille, tummalle pyykille ja kirjopyykille.

Miele-annoskapselit

Tutustu käteviin kertakäyttöisiin annoskapseleihimme, joiden ansiosta et vahingossa käytä liikaa tai liian vähän pesuainetta, sillä niiden pesuainemäärä on juuri oikea täydellisten pesutulosten saavuttamiseen. Erilaisille tekstiileille kehitetyt annoskapselimme jättävät pyykkiisi pitkään kestävän tuoksun ja auttavat lisäksi säilyttämään arvokkaat tekstiilisi ja vaatteesi hyvinä pitkään.

TwinDos® & UltraPhase – Suunniteltu yhteensopiviksi

Innostuitko UltraPhase-pyykinpesuaineistamme, mutta sinulla ei vielä ole TwinDos®-pyykinpesukonetta? Tiesitkö, että automaattinen annostusjärjestelmä voi säästää jopa 30 % pesuainetta manuaaliseen annosteluun verrattuna, koska se annostelee juuri oikean määrän pesuainetta juuri oikealla hetkellä?

Vastuuvapauslausekkeet

* Albstadt-Sigmaringen ammattikorkeakoulun Integratiivisen hygienian ja virologian laitoksen testaama (InFluenc_H), saanut Gold Label -merkinnän. Koskee kaikkien TwinDos®- ja PowerWash-toiminnoilla varustettujen mallien “Puuvilla Hygienia 60 °C” ohjelmaa, kun ohjelmaan valitaan AllergoWash-lisätoiminto. Menetelmän kuvauksen löydät seuraavasta linkistä: https://www.miele.com/wa-c
**Mielen oma testi. Testissä vertailtiin energiankulutusta Miele WCA 330 / WCA 018 WPS -pesukoneissa siliävät kuidut ohjelmassa 30 °C:n ja 40 °C:n lämpötilassa ja 3,5 kg täyttömäärällä
***Lähde: Mielen vuonna 2020 tekemä kyselytutkimus, jonka kohderyhmänä olivat UltraPhase-pesuaineiden käyttäjät