Näin löydät sopivan pölynimurin

Etsitkö pölynimuria, mutta et tiedä, mistä aloittaisit? Hyödynnä Ostajan opastamme ja vastaa muutamaan kysymykseen, niin löydät laitteen, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja toiveitasi.

 

Kun vastaat muutamaan kysymykseen imurointi- ja siivoustarpeistasi, ostajan oppaamme tietää, mikä imuri vastaa parhaiten tarpeitasi.

• Mikä imuri sopii parhaiten kotitalouteesi? Valikoimistamme löytyy erityyppisiä imureita joka tarpeeseen. Kovat lattiapinnat, paikat, joihin on vaikea ulottua, lemmikkien karvat, kaikkeen löytyy apu.

• Mikä imurimalli sopii sinulle parhaiten? Haluatko kenties robotti-imurin, joka imuroi kotisi automaattisesti, johdottoman imurin, jota on helppo kuljettaa ympäri taloa, vai pölypussittoman mallin, jonka tyhjennys käy nopeasti ja hygieenisesti?

• Mitkä ominaisuudet ja tekniset tiedot ovat sinulle tärkeitä? Imureissamme on paljon vaihtoehtoja ja erilaisia suodattimia. Arvostatko eniten akun kestoa, kärsitkö allergioista, jolloin tarvitset HEPA-suodattimen, vai asetatko suuren imutehon etusijalle?

 

Tutustu pölynimurivalikoimaamme ja imurien tarvikkeisiin

Pölynimurit

Pölypussit & Suodattimet

Tarvikkeet