Ammattikorjaajat ja huoltoliikkeet

Ammattikorjaajana sinulla on oikeus ostaa pesukoneiden, kuivausrumpujen, astianpesukoneiden ja jääkaappien/pakastinten uusimmat huoltodokumentit.

Korjaustyöt saa suorittaa vain pätevä sähköasentaja voimassa olevien turvallisuusmääräysten mukaisesti.

Sähkölaitteiden korjauksessa, muuttamisessa, testauksessa ja huollossa on noudatettava asiaankuuluvia lakiperiaatteita, onnettomuuksien ehkäisemistoimenpiteitä ja sovellettavia standardeja. Ennen laitteen huolto- ja korjaustöitä on se irrotettava turvallisesti kaikista jännitteellisistä kaapeleista.

 

Tarjoamme seuraavia ohjelmistoja ja työkaluja ammattikorjaajille ja huoltoliikkeille:

Miele-huoltodokumentaatio: Ohjelmisto on selainpohjainen sovellus Miele laitteiden huoltotietojen etsimiseen ja katseluun. Huoltodokumentaatio sisältää pääsyn varaosakuvastoon, huolto-ohjeisiin ja -kuvauksiin sekä laitteiden kytkentäkaavioihin.

Miele-diagnostiikkatuki: Tietokonesovelluksen avulla voit lukea Miele laitteen vikakoodit, nollata laitteen ja päivittää laiteohjelmiston. Tätä tarkoitusta varten tarvitaan myös optinen liitäntä joka on hankittava erikseen.

Miele-diagnostiikkatukea voidaan käyttää myös offline-tilassa ilman Internet-yhteyttä. Offline-tilan käyttö edellyttää että sovellus on päivitetty verkkopäivityksen kautta vähintään 10 päivää ennen asiakaskäyntiä.