Näin löydät sopivan kahvikeskuksen

Etsitkö uutta kahvikeskusta, mutta et tiedä, mistä aloittaisit? Hyödynnä Ostajan opastamme ja vastaa muutamaan kysymykseen, niin löydät mallin, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja toiveitasi.

 

Kun vastaat muutamaan kysymykseen kahvimieltymyksistäsi, ostajan oppaamme tietää, mikä laite vastaa parhaiten tarpeitasi.

• Minkä tyyppinen kahvikeskus sopii käyttötarpeisiisi? Meillä on erilaisia kahvikeskuksia, joilla valmistat täydellisen kupillisen kahvia. Onko lempijuomasi aromikas espresso, latte vai cappuccino? Haluatko valmistaa omien mieltymystesi mukaisen kahvikupillisen yhdellä painikkeen painalluksella tai kenties kerralla koko kannullisen kahvia?

• Mikä kahvikeskusmalli sopii sinulle parhaiten? Haluatko sijoittaa kahvikeskuksen kalusteisiin? Vai sopiiko keittiöösi paremmin työtasolle sijoitettava malli? Meiltä löytyy useita malleja kumpaakin tyyppiä.

• Mitkä ominaisuudet ja tekniset tiedot ovat sinulle tärkeitä? Haluatko, että laitteeseen sopii kerrallaan useita papulajeja, vai arvostatko enemmän laadukasta jauhatusyksikköä, tippakaukaloa tai täydellistä maitovaahtoa?

 

Tutustu kahvikeskusvalikoimaamme ja kahvikeskusten tarvikkeisiin

Kaikki kahvikeskukset

Vapaasti sijoitettavat kahvikeskukset

Kalusteisiin sijoitettavat kahvikeskukset

Tarvikkeet

Miele-kahvipavut