Projektirakentaminen Mieleltä:

Innovatiivisuutta ja laatua jokaiseen hankkeeseen

Miele on vuosikymmenten ajan ollut luotettava kumppani useissa merkittävissä rakennushankkeissa ympäri Suomea. Miele on toimittanut korkealaatuisia kodinkoneita lukuisiin rakennushankkeisiin, oli kyseessä sitten omistusasunto- tai vuokra-asuntotuotannot. Miele on erittäin suosittu suomalaisten kuluttajien keskuudessa, mikä voi merkittävästi tehostaa myyntiprosessianne, kun Miele-kodinkoneet ovat osa tuotevalikoimaanne. Laajan ja monipuolisen valikoimamme avulla voimme räätälöidä ratkaisut täsmälleen hankkeenne tarpeiden mukaisiksi. Miele on ainoa valmistaja, joka testaa jopa 20 vuoden laitteiden käyttöiän, mikä tukee pitkäikäisyyttä ja äärimmäistä kestävyyttä.

 

Miele tarjoaa myös kattavan valikoiman palveluita projektirakentamiseen, jotka tukevat hankkeenne onnistumista alusta loppuun.

 

Saat lisätietoja palveluistamme ottamalla yhteyttä Mia Pajulaan <a href="mailto:mia.pajula@miele.com">mia.pajula@miele.com</a>, joka auttaa mielellään kaikissa projektinne tarpeissa.

Yhteyshenkilö

Mia Pajula, Myyntipäällikkö Rakennusteollisuus  

Puhelinnumero

040 514 7227

Sähköposti

mia.pajula@miele.com

Referenssikohteita

As Oy Töölön Kesäkatu, Helsinki, 146 asutoa

As Oy Status Artis, Helsinki, 60 asuntoa

As Oy Primus, Turku, 167 asuntoa

Asunto Oy Eerikinkatu 48 - uniikit ullakkoasunnot Helsingin sydämessä, trendikkäällä Kampin alueella.

 

 

Miksi valita Miele?

Laatu ja kestävyys

Miele valmistaa laadukkaita kodinkoneita, jotka on testattu kestämään jopa 20 vuotta. Motto "Immer Besser" kuvaa yrityksen sitoutumista tehdä asiat aina vain paremmin. Miele on ollut laatuun panostava perheyritys alusta asti.

Yli 125 vuoden kokemus

Yksi asia, joka erottaa Mielen muista, on sen asiantuntemus ja kokemus huippuluokan laitteiden valmistuksessa ja suunnittelussa. Yli sadan vuoden historia vahvistaa brändin omistautumista ja kokemusta tuotemerkistä, joka on aina osoittautunut luokkansa parhaaksi.

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys on osa Miele-brändin strategiaa ja perintöä. Miele-kodinkoneet ovat avainasemassa projektissasi saavuttaaksesi tarvittavat sertifikaatit. Jos etsit kattavaa projektia, jolla on pienin ympäristö- ja energiavaikutus, valitse Miele – vuoden 2024 Saksan Kestävä kehitys -palkinnon voittaja.

Henkilökohtainen huippukokemus

Kun valistset Mielen, valitset samalla innovaatiota, laatua ja suunnittelua. Varmistaaksemme, että sekä yrittäjät, arkkitehdit että loppukäyttäjät päätyvät oikeisiin ratkaisuihin, Miele Experience Centerin asiantuntijoilta on aina saatavilla asiantuntevaa opastusta kaikissa ostoprosessin vaiheissa.

Sinun kotisi, älykäs koti

Miele@Home-järjestelmän avulla saat kodistasi älykkään. Kaikki laitteet voidaan helposti ja kätevästi verkottaa. Säännölliset ohjelmistopäivitykset parantavat energiankulutusta ja pitävät tuotteet ajan tasalla koko elinkaarensa ajan.

Tekniset palvelut ja takuu

Ostamalla Miele-kodinkoneen sitoudut kestävyyteen, laatuun ja turvallisuuteen. Voit ostaa jopa 10 vuoden pidennetyn takuun ja saada nopeaa, tehokasta ja ammattitaitoista teknistä palvelua.