Mullista Pyykinhuoltokokemuksesi

Valmistamme Ylpeinä Kodinkoneita, Jotka Kestävät

Kaikki Miele-tuotteet on suunniteltu kestämään käytössä pitkään, ne tuovat kotiisi ajatonta kauneutta ja niiden tehokkuus ja innovatiiviset ominaisuudet kertovat panostuksesta vastuullisuuteen.

Miele-Pyykinpesukoneet

Vastuulliseen pyykinpesuun: automaattinen annostus ja sitä tukevat ominaisuudet varmistavat parhaat mahdolliset pesutulokset ja vaatteiden säilymisen. Kaikki tämä yhdistettynä ajattomaan muotoiluun, olipa kyse sitten työtason alle tai kalusteiden väliin sijoitettavista tai pesutorniin asennettavista malleista. Testattu yli 20 vuoden luotettavaa pyykinpesua varten*.

Suunniteltu ylläpitämään vaatteiden laatua

TwinDos® automaattinen pesuaineen annostelujärjestelmä

Käytä pesuainetta aina juuri sen verran kuin tarvitset. Ainutlaatuinen TwinDos®-järjestelmämme annostelee oikean määrän pesuainetta automaattisesti oikeaan aikaan. Koe TwinDos®-järjestelmällä varustettujen pesukoneiden edut, nautit optimaalisesta tehokkuudesta ja tuloksista ja säästät samalla aikaa ja vaivaa.

Miele-Kuivausrummut

T1-kuivausrumpumme todistavat, että edistyksellinen suorituskyky ja ympäristön kunnioittaminen eivät sulje toisiaan pois: EcoSpeed-tekniikka on nopea ja vastuullinen tapa pyykinkuivaukseen. EcoDry-toiminnolla voit kuivata koko koneellisen jopa 20 minuuttia nopeammin ja erittäin vähällä energialla, siksi kaikki kuivausrumpumme ovat saaneet ”Which Best Buy”- ja ”Eco Buy” -palkinnon.

Energiatehokas ja hellävarainen kuiduille

Mielen Kuivaavat Pyykinpesukoneet

Mielen kuivaavavien pyykinpesukoneiden älykkään suunnittelun ansiosta ne helpotavat pyykinhuollon rutiinejasi ja säästävät tilaa. Tutustu mukavuuksiin, joista et osannut edes uneksia: automaattinen annostus, pyykki on helpompi silittää, nopeat ja taloudelliset ohjelmat ja paljon muuta.

Kuivaavat pyykinpesukoneet

Hyödynnä Kätevää Ostajan Opastamme

Niin esittelemme sinulle täydellisen Miele-kodinkoneen, riittää, että vastaat muutamaan kysymykseen. Tästä pääset alkuun..

 

 

Miele-Silityslaitteet

Sujuvaan ja tehokkaaseen silitykseen: tutustu turvalliseen ja huolettomaan tapaan poistaa rypyt nopeasti.

Silityslaitteet

Oletko Jo Mielen Onnellinen Omistaja?

Alkuperäiset tuotteemme, varusteemme, tarvikkeemme ja varaosamme ovat täydellisen yhteensopivia kodinkoneidesi kanssa.

Hyödynnä pyykinpesukoneesi koko potentiaali.

Pesuaineet

Lisää lempituoksuasi vastapestyyn pyykkiisi

Tuoksupatruunat

Lisää toimivuutta laadusta tinkimättä

Varusteet ja tarvikkeet

Pidä kodinkoneesi moitteettomassa toimintakunnossa

Varaosat

Kuinka pestä ja hoitaa tekstiilejä sekä tahroja?

Opas tahrojen helppoon poistoon pyykistä

Tahranpoisto-opas

Tekstiilien käsittely ja hoito

Tekstiilit ja niiden hoito

Hyviä Syitä Valita Miele

Tehty kestämään

Tuotteemme on tarkoin testattu jopa 20 vuoden* kotikäyttöä varten. Ne on valmistettu kestämään enemmän kuin mitä päivittäinen käyttö vaatii, kuten omat testimenetelmämme todistavat. Olemme todennäköisesti testanneet kaikkia vaihtoehtoja, jotka tulevat mieleesi.

Immer Besser, vuodesta 1899

Miele on alusta alkaen panostanut laatuun, joten voimme luottavaisina ja ylpeinä seistä koko tuotevalikoimamme takana. Koska ensiluokkaiset tuotteet vaativat vähemmän huoltoa ja kestävät käytössä pitempään.

Alaviitteet

*Miele on W1-pesukonesarjan tuotekehitysvaiheessa testannut konemalleja ja koneiden keskeisiä osia 5000 pesukerralla (= 5 pesukertaa viikossa 50 viikkona vuodessa) eri ohjelmilla. Aiheesta enemmän: miele.fi/20vuotta
**Lisätietoja: miele.fi/20vuotta