Tutustu uusiin tuotteisiin

Tyylikkäät laitteet huipputeknologialla!   

Aina vaivatonta

Miele G 7000 -astianpesukoneet

Toivota vaivaton astianpesukone tervetulleeksi kotiisi ja ota astianpesukoneen täytön jalo taito haltuusi. Joustavista koreistamme löytyy paikka kaiken muotoisille ja -kokoisille astioille. Saavuta automaattisesti erinomaisia tuloksia ja säästöjä. Tutustu sarjaan, joka pitää huolta astioistasi sekä säästää aikaasi, rahaasi ja ympäristöä.

Lue lisää

Tehokas joka tilanteessa

Uusi Duoflex johdoton pölynimuri

Mielen uusin johdoton pölynimuri on tehokas ja mukava: Duoflex-sarja tarjoaa ylellistä johdotonta vapautta ja kätevän SpeedLock-järjestelmän.

Lue lisää

Välitön tehon hallinta. Nopea ohjaus.

Uusi Miele TwoInOne

Uusi Miele TwoInOne on tehokkain induktiokeittotaso integroidulla tuulettimella. Tuuletin poistaa tehokkaasti rasvan, lian ja höyryn ja siinä on alhainen äänitaso.

Helppo ja joustava asennus Miele Plug&Play -toiminnolla.*

*KMDA 7272 FL/FR-U & KMDA 7473 FL/FR-U

Lue lisää

Mielen uusi yhdistelmähöyryuuni, jossa on HydroClean itsepuhdistusjärjestelmä

Höyrykypsennys, paistaminen ja leivonta – kaikki yhdessä uunissa

Miele yhdistelmähöyryuuni on innovatiivisen uunin ja tehokkaan höyryuunin täydellinen yhdistelmä. Itsepuhdistustoiminto takaa, että uuni pysyy säihkyvän puhtaana.

 

Lue lisää

Miele-kahvikeskukset

Miele-kahvikeskukset on kehitetty ja valmistettu pikkutarkasti ammattitaidolla yksi tavoite mielessä: valmistaa sinun makusi mukaista kahvia joka kupillisella. Koska täydellinen on henkilökohtaista.

Lue lisää

Tutustu Mielen tehokkaimpaan pölynimuriin.

Uusi Triflex HX2 johdoton varsi-imuri

Tutustu Mielen uuteen johdottomaan varsi-imuriin, jossa on tehokas imu, 3-in-1-muotoilu, allergeenin vastainen HEPA-suodatin ja ladattava akku pölyn sekä lemmikkieläinten karvojen poistamiseen.

Lue lisää

Tehokas. Kompakti. Erittäin kevyt ohjaus

Uusi pölypussiton Boost CX1

Tehokas puhdistus. Pieni, helppokäyttöinen ja vaivaton ohjata. Saatavana viidessä eri värissä.
    

Lue lisää

Puhdasta vaivattomasti

Uusi RX3 robotti-imuri

Loistava vaihtoehto tiloihin, jonne pölyä kerääntyy nopeasti. Mielen uusi RX3 liikkuu tarkasti ja ketterästi ympäri kotiasi, jolloin voit keskittyä miellyttävämpiin asioihin.

Tutustu nyt

2-in-1 Induktiokeittotaso, jossa integroitu höyrynpoisto

Ainutlaatuista joustavuutta

Vapaus valita mitä haluat tinkimättä tyylistä ja toiminnoista. Mielen induktiokeittotaso integroidulla höyrynpoistolla voit sijoittaa keittotason juuri sinne, minne se sopii. Esimerkiksi avokeittiöihin, keittiösaarekeelle tai ikkunan eteen. Valinta on sinun. Tutustu mallistoon, joka on jo voittanut useita muotoilupalkintoja.

Tutustu nyt

Yhdessä paremman tulevaisuuden puolesta

Uusi EU:n energiamerkintä

Maaliskuussa 2021 käyttöön tulleet asianpesukoneiden, jääkaappien ja pakastinten, viinikaappien pesukoneiden ja kuivaavien pesukoneiden uudet energiamerkinnät helpottavat tuotteiden vertailua ja tuovat lisää avoimmuutta kuluttajille. Yhteenvedon energiamerkintöjen keskeisimmistä muutoksista löydät tästä.

Lue lisää

 

Ylivertaiset hygieniaratkaisut

Täydellinen synergia, täydellisen hygieeninen pesutulos

Tutustu tuotteidemme ainutlaatuisiin ominaisuuksiin ja pesuaineisiin, joilla saavutetaan täydellisen hygieenisiä pesutuloksia ja eliminoidaan jopa 99,9 % viruksista, sienistä ja bakteereista.

Lue lisää

Uskalla rikkoa rajoja

Nyt enemmän mullistavia keksintöjä kuin koskaan aikaisemmin.

Koe uusi Generation 7000! #LifeBeyondOrdinary

Lue lisää

Ensimmäisenä maailmassa! Uudet Miele G 7000 -astianpesukoneet

Maailman ensimmäiset astianpesukoneet, joissa on automaattinen annostusjärjestelmä

Uusi G7000 -sarja tekee asioita, joihin tavalliset astianpesukoneet eivät pysty. Innovatiivinen AutoDos-järjestelmä ja PowerDisk® annostelevat aina juuri oikean määrän pesuainetta. Täydellinen pesun, kuivauksen ja suojan yhteisvaikutus, tuloksena täydellisen puhtaat astiat.

Tutustu nyt

Mielen CM5-kahvikeskukset

Nautinto keksitty uudelleen

Uusi muotoilu, uudet värit, uusi valikoima: muotoilultaan poikkeuksellisen innovatiiviset Mielen CM5-kahvikeskukset houkuttelevaan perusmallin hintaan.

Lue lisää

Miele Black Edition N°1: puhdasta kahvinautintoa

Mielen avulla jokainen voi ryhtyä erinomaiseksi baristaksi. Laadukkaiden kahvinkeskuksien tekniikan ja papujen erinomaisen laadun tarkkaan koordinoitu vuorovaikutus takaa ainutlaatuisen kahvikokemuksen.

Lue lisää