Mielen kodinkoneet älykodissa

Tulevaisuuden kotisi

Älykoti helpottaa arjen rutiineja ja tuo mukavuutta elämään. Kaihtimet, lämmitys ja kodinkoneen kommunikoivat keskenään ja niitä voi yhä useammin ohjata sovelluksilla tai puheohjauksella. Myös monet Miele-kodinkoneet voidaan verkottaa. Kätevän Miele Cloud ‑käyttöliittymän avulla integroit ne nopeasti ja helposti älykotikumppanisi sovellukseen. Näin pääset nauttimaan tehokkaasta ja mukavasta kokonaisvaltaisesta kotiverkosta.

Älykkäitä ideoita kotiisi

Uutta inspiraatiota: näytämme sinulle esimerkkejä siitä, miten kumppanisovellukset helpottavat arkeasi verkotettujen Miele-kodinkoneiden kanssa.

Energianhallinta

Käytä energiaa tehokkaasti

Älykäs energianhallintajärjestelmä lisää mukavuutta ja säästää rahaa. Oman fotosähköjärjestelmäsi tai digitaalisen sähkömittarin avulla voit käyttää energiaa, kun sitä on käytettävissä. Pesukone, kuivausrumpu tai astianpesukone käynnistyvät tällöin automaattisesti keskitetyn energianhallintajärjestelmän avulla. Tällä tavalla voit jopa älyladata robotti-imuriasi. Näin voit käyttää itse tuottamaasi sähköä entistä tehokkaammin.

Käyttömukavuus

Helpota elämääsi

Voit helposti integroida verkotetut kodinkoneesi olemassa olevaan kodin automaatiojärjestelmään Miele Cloudin kautta. Näin kaikki kodinkoneesi näkyvät yhdessä ja samassa sovelluksessa, jolloin näet yhdellä silmäyksellä kaikkien Miele-kodinkoneidesi tilan ja kunnossapito- ja huoltoviestit. Voit ohjata kaikkea keskitetysti. Voit myös helposti luoda yksilöllisiä toimintoja, joilla mahdollistat vuorovaikutuksen muiden valmistajien kodinkoneiden kanssa.

Turvallisuus

Kätevät turvaratkaisut

Täydellistä mielenrauhaa: verkotettujen Miele-kodinkoneidesi ansiosta voit aina lähteä kotoa turvallisin mielin. Integroi kodinkoneesi helposti ja kätevästi omien rutiiniesi mukaisesti kotisi turvallisuus huomioiden. Kun lähdet töihin, kaikki verkotetut Miele-kodinkoneesi siirtyvät automaattisesti valmiustilaan. Onko savuilmaisimesikin verkotettu? Jos on, niin kaikki ruoanvalmistuslaitteet kytkeytyvät hätätilanteen sattuessa automaattisesti pois päältä.

Yksilölliset rutiinit

Räätälöi älykotisi omia tarpeitasi vastaavaksi

Haluatko tehdä älykodistasi yksilöllisen? Voit tehdä sen ohjelmoimalla järjestelmään omat rutiinisi. Ne voidaan siirtää täydellisesti myös verkotettuihin Miele-kodinkoneisiisi. Dinner Mood ‑tilassa tunnelmavalaistus kytkeytyy päälle, kun liityt pöytään vieraidesi seuraksi. Kun poistut kotoa, niin robotti-imuri aloittaa automaattisesti imuroinnin. Ja kun pesuohjelma on valmis, älyvalo syttyy, tämä kaikki tekee elämästäsi helpompaa!

Oletko ohjelmoimassa kodin älysovelluksia itse tai asiakkaillesi ja haluat integroida Miele-kodinkoneita? Jos olet, niin käytä Miele Developer ‑sivustoamme! Sieltä löydät kaiken, mitä tarvitset: developer.miele.com

Yhteistyökumppanimme

Miele-sovellus

Kodinkoneiden kommunikointi