Miele Experience Center, Vantaa

Osoite

Porttikaari 6
01200 VANTAA

Miele on edelläkävijä myös kestävässä kehityksessä. Haluamme tarjota asiakkaillemme käyttöön sähköautojen latauspisteen. Tervetuloa!

Aukioloajat

Kesäaikana 1.7.-9.8.2024 olemme avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-16.Arkipyhien aattoina suljemme klo 15.00.

Miele Experience Center, Vantaa

Tule vierailemaan Vantaan Miele Experience Centerissä ja löydä kattava valikoiman Miele-kodinkoneita. Näyttelytilassa voit tutustua Mielen keittiötuotteisiin, kahvinkeittimiin, astianpesukoneisiin, jääkaappeihin / pakastimiin, pesukoneisiin, kuivausrumpuihin ja pölynimureihin.  

Astiantuntevan henkilökunnan kanssa voit vapaasti testata laitteita ja hämmästyä siitä, kuinka paljon laitteet voivatkaan tehdä. Kuka olisi arvannut, että kodinkoneiden ostaminen voisi olla niin inspiroivaa? Miele Experience Centerillä se on.  

Tutustu myös ammattilaiskäyttöön tai eritystarpeita vaativiin kotitalouskäyttöön tarkoitettuihin Professional-laitteisiin. Varmistaaksesi henkilökohtaisen palvelun suosittelemme ajanvarauksen tekemistä numerossa (09) 875 970.

Voit ostaa Miele-lisätarvikkeita, kuten pölypusseja ja pesu- ja puhdistustuotteita suoraan näyttelytilojemme yhteydessä olevasta Miele Shopista. Lisäksi Miele outletista voit ostaa esittelykoneita edullisesti.

Varaa tapaamisaika

Lisää kuvia ...

Pitkä historia lyhyesti: 125 vuotta laatua

Juhlista kanssamme 125-vuotisjuhlavuottamme ja tutustu juhlakokoelmaamme. 

Miele Makuillat

Inspiroidu tai kysy neuvoja kodinkoneidemme käyttöominaisuuksista.

Kampanjat ja tarjoukset

Tietoa kaikista ajankohtaisista tarjouksistamme.

Etsi lähin jälleenmyyjä