Mielen uutiset ja lehdistötiedotteet

Mielen uudet kuivaavat pyykinpesukoneet

20.2.2017

Kuivaa, puhtaaksi pestyä pyykkiä alle kolmessa tunnissa. Mielen uudet WT1- kuivaavat pyykinpesukoneet.

Mielen esittelemä WT1 mallisto pesee neljä kiloa pyykkiä moitteettoman puhtaaksi ja kuivaksi alle kolmessa tunnissa – ilman manuaalisia toimia vaiheiden välillä. Laitteissa on enemmän kapasiteettia, alkaen 7 kg täyttömäärästä pyykinpesussa ja 4 kg täyttömäärästä kuivauksessa.

WT1 malleissa ohjelma-ajat ovat todella lyhyet: 4 kg pyykkiä pesty ja kuivattu alle kolmessa tunnissa – ilman että pyykkiä tarvitsee vähentää manuaalisesti pesuvaiheen jälkeen. 5 kg pyykkiä WT1 pesee ja kuivaa alle kolmen ja puolen tunnin. Uudet koneet ovat markkinoiden nopeimmat tuotekategoriassaan.

PowerWash 2.0 ansiosta lyhyet pesuajat - markkinoiden nopein.

Lyhyen pesuajan mahdollistaa Mielen PowerWash 2.0 -pesumenetelmä, jossa pyykki kostutetaan, lingotaan välillä lyhyesti ja tarkan pyykkimäärään perustuvan ohjauksen ansiosta pyykki kastuu ja nopeammin vähäisemmällä vesimäärällä. Se puolestaan vähentää energiankulutusta lämmitysvaiheessa – varsinkin vajaatäytetyillä koneellisilla.
Markkinoiden mukavin kuivaava pyykinpesukone.

Uusissa kuivaavissa pyykinpesukoneissa on myös malleja joissa on saatavilla automaattinen pesuaineen annostelujärjestelmä TwinDos. Mielen omat pesuaineet UltraPhase1 ja UltraPhase2 puhdistavat valkoiset ja/tai värilliset tekstiilit moitteettoman puhtaaksi – säästäen samalla noin 30 % pesuainetta käsin annostukseen verrattuna. (Öko-Instituutti). Erityistä hoitoa vaativille tekstiileille, kuten ulkoilu- tai untuvavaatteet tai huuhteluainetta vaativiin pesukertoihin löytyy nyt myös kuivaaviin malleihin CapDosing-annoskapselit.

Katso kaikki tuotteet »

Oma yhteyshenkilösi

!Inactive!: Mikko Virtanen
Asiakaspalvelu 09 875 970
mikko.virtanen@miele.com

Ansprechpartner

Yhteydenotto

Voit soittaa tai lähettää sähköpostia, jos haluat kysyä tai pyytää meiltä jotain. Autamme sinua mielellämme.

Ota yhteyttä