EtusivuKäyttökohteetAZ Jan Palfijn ‑sairaala

AZ Jan Palfijn ‑sairaala

AZ Jan Palfijn Gentin ainutlaatuinen historia ulottuu lähes kahdeksansadan vuoden taakse. Vaikka se aloitti taipaleensa lahjoitusvaroin tuettuna sairaalana, joka perustettiin vuonna 1228 huolehtimaan hädänalaisista, se on nykyään sekä perussairaanhoidon että uusimman kehityksen mukaisen sairaanhoidon moderni keskus.

Ensiluokkaista ja ihmisläheistä palvelua

Ei ole sattumaa, että AZ Jan Palfijn on saanut nimensä kirurgian ja synnytysopin pioneerilta, joka jo 1600-luvulla kampanjoi tiedon ja tekniikan vapaan vaihdon puolesta. AZ Jan Gentistä on terveiden periaatteidensa ohjaamana kehittynyt merkittävä sairaala koko Flandersin alueelle. Sen 140 lääkäriä ja yli 1 000 muuta työntekijää tarjoavat tasokkaita palveluja sairaala- ja poliklinikkapotilaille, myös vaativilla lisääntymislääketieteen ja robottikirurgian aloilla.

AZ Jan Palfijn Gent luottaa lääkinnällisten instrumenttiensa käsittelyssä Miele Professionaliin. Sairaalan omassa välinehuoltokeskuksessa viisi PG 8528 ‑pesu- ja desinfiointikonetta, neljä suurta PS 5662v ‑höyryautoklaavia ja yksi suurikammioinen PG 8830 ‑pesu- ja desinfiointikone varmistavat, että steriilit palvelut täyttävät kaikkein tiukimmatkin vaatimukset.

Tarvitsetko yksilöllistä tukea?

Kaikki yhdeltä toimittajalta: Miele Professional vastaa tarpeisiin pyykinhuollosta laboratoriopesukoneisiin. Tarjoamme asiakaskohtaisia ratkaisuja, jotka on viimeisintä yksityiskohtaa myöten räätälöity juuri sinun toimintasi tarpeisiin.

Lue lisää asiaan liittyvistä käyttökohteista

Voit varmistua asiantuntemuksestamme myös muiden referenssikohteiden avulla