Kaksi kättä pitelee tuolissa istuvan vanhuksen kättä.

Benchmark vanhain- ja hoivakodeille

EtusivuTuotteetUudet tuotteet ja ominaisuudetBenchmarkBenchmark vanhain- ja hoivakodeille

Tarkkuuteen ja hallintaan perustuvaa turvallisuutta

Tekniikka, helppokäyttöisyys ja tarkkuus täydellisessä tasapainossa: Benchmark-malleissa yhdistyvät tehokas pesu- ja kuivaustekniikka, helppokäyttöisyys ja räätälöitävät desinfiointiohjelmat, joten ne tarjoavat ammattitason järjestelmäratkaisun, joka takaa pyykin maksimaalisen hygienian, sujuvan toiminnan ja kestävät prosessit hoiva-alalla.

Professional-järjestelmäratkaisu – maksimaalista hygieniaa

Kaksi Benchmark Performance Plus ‑sarjan pyykinpesukonetta vierekkäin pesutuvassa. Taustalla valkoisiin pukeutunut hoitaja seisomassa Benchmark Performance Plus ‑kuivausrummun vieressä lajittelemassa pyykkiä telineeseen.

Paras mahdollinen infektiosuoja

Räätälöitävät, korkeiden lämpötilojen hygieniaohjelmat, pitkät lämpötilan ylläpitoajat ja erityiset huuhtelujaksot takaavat turvallisen desinfioinnin ja puhdistavat pyyhkeet, kodin tekstiilit, asukkaiden oman pyykin ja työvaatteet perusteellisesti. Patentoitu kennorumpu 2.0 huolehtii siitä, että tekstiilit säilyttävät arvonsa ja tulevat koneista täydellisen puhtaina silloinkin, kun pyykki on erityisen likaista ja mukana on arkoja materiaaleja, myös silloin, kun pestään täysiä koneellisia ja käytetään suuria linkousnopeuksia.

Benchmark Performance Plus ‑pyykinpesukoneita pesutuvassa

Turvalliset, tehokkaat prosessit

Intuitiivinen, värillisiin symboleihin perustuva kosketusohjaus ja aputoiminnot takaavat nopean ja luotettavan ohjelmanvalinnan. Lyhyiden ohjelma-aikojen, suurten linkousnopeuksien ja välittömän desinfiointiainekäsittelyn ansiosta pyykkisi on valmista todella nopeasti. Kun tähän vielä lisätään OneFingerTouch-järjestelmä, liitettävyysvaihtoehdot ja Miele Professionalin lukuisat järjestelmäratkaisut, voit olla varma, että Benchmark takaa nopeat, tehokkaat ja sujuvat prosessit.

 

Tehokas, vahva, taloudellinen

Lyhyet pesu- ja kuivausajat, tehokkaat ohjelmat ja taloudelliset tekniikat tarkoittavat, että nämä uuden sukupolven koneet käyttävät jopa 20 % vähemmän vettä ja 30 % vähemmän energiaa*. Benchmark-pesukoneet on suunniteltu kestämään 30 000 käyttötuntia jatkuvassa käytössä, ja niiden vankka ammattikäyttöön kehitetty tekniikka varmistaa luotettavan infektiosuojan vuosienkin käytön jälkeen aina yhtä luotettavasti kuin ensimmäisenä päivänä.

*Edelliseen konesukupolveen verrattuna

Miele Benchmark ‑koneet

Vaikuttava ratkaisu yrityksellesi

Benchmark-sarjan kaksi tuoteryhmää, pyykinpesukoneet ja kuivausrummut tarjoavat varta vasten eri alojen tarpeisiin optimoituja ratkaisuja.

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko neuvoja?

Kerromme sinulle mielellämme Benchmark-koneistamme ja suosittelemme sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopivia ratkaisuja.