Cube ja Cube X: uudet pienet autoklaavit

Innovatiivisia, tehokkaita ja kaikki yhdeltä ja samalta toimittajalta: pienet autoklaavit Cube ja Cube X ovat keskeinen osa integroitua 360PRO-järjestelmää ja takaavat hammaslääkärin instrumenttien turvallisen ja luotettavan koneellisen käsittelyn erittäin lyhyessä ajassa. Kaikenkokoiset vastaanotot hyötyvät ajan- ja kustannussäästöistä, sillä sekä itse instrumenttien käsittely että koko siihen liittyvä hallinnollinen prosessi on optimoitu.

Cube ja Cube X hammaslääkäriasemille

Tutustu Cube ja Cube X pöytäautoklaaveihimme.

Innovatiivisten pesu- ja desinfiointikoneiden ja autoklaavien, täydellisesti yhteensopivien kemikaalien, sopivan prosessidokumentaation ja erinomaisen palvelun avulla tarjoamme sinulle sopivia ratkaisuja hammashoitolasi tarpeisiin.

Cube and Cube X lääkäriasemille

Tutustu Cube ja Cube X pöytäautoklaaveihimme.

Innovatiivisten pesu- ja desinfiointikoneiden ja autoklaavien, täydellisesti yhteensopivien kemikaalien, sopivan prosessidokumentaation ja erinomaisen palvelun avulla tarjoamme sinulle sopivia ratkaisuja lääkäriasemasi tarpeisiin.

Keskeiset edut yhdellä silmäyksellä

Täyttöerän kokoon sopeutettu kuivausaika

Optimoidut ohjelma-ajat – EcoDry-kuivaustekniikka

Erittäin kätevä käyttää

Helppo käyttää – intuitiivinen värillinen kosketusnäyttö

Äärimmäisen turvallista

Yksilöllinen käyttäjätunnistus – digitaalinen tunnistus

Helposti integroitavissa

Pienet ulkomitat – ergonominen muotoilu

Luotettava dokumentointi ja arkistointi

Kattava prosessidokumentointi – turvallinen tiedonsiirto

Helppo tiedonsiirto

Helppo tiedonsiirto – WiFi-käyttöavain

Saa potilaasi tuntemaan olonsa turvalliseksi

Turvallinen ohjelmanvalinta – räätälöitävät sterilointiohjelmat

Yksilöllistä joustavuutta

Käytännölliset ohjelma-asetukset – yksilöllistä joustavuutta

Yksinkertainen ja kätevä

Erittäin mukava käytössä – automaattinen täyttöventtiili

Tehokas ja kätevä

Pienet käyttökustannukset – pitkät huoltovälit

Cube Performance

Tämäkin Cube-mallin ominaisuuksiin kuuluvat lyhyet ohjelma-ajat, optimaalinen kuivaus ja pienet kulutusarvot. Tämä kompakti autoklaavi tarjoaa monia hyödyllisiä toimintoja tehokkaaseen sterilointiin, sitä on saatavana kahta kammiokokoa (17 l ja 22 l) ja se optimoi koko instrumenttien käsittelyn, sillä se on integroitu osa pienten ja keskisuurten praktiikkojen välinehuoltojärjestelmää.

Cube X Premium

Cube X Premium tuo lyhyiden ohjelma-aikojensa, erittäin modernin kuivaustekniikkansa, helppokäyttöisyytensä ja ohjelmoitavien käynnistymisaikojensa ansiosta merkittävää helpostusta prosesseihin vastaanotoilla ja klinikoilla. Konetta on saatavana kahta kammion kokoa (17 l ja 22 l), se käyttää edistyksellistä verkkotekniikkaa ja tarjoaa useita lisäominaisuuksia.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko lisätietoja tuotteistamme? Ota yhteyttä. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja pyyntöihisi.