EtusivuAsiakaspalveluEsitteet ja lehdet

White paper, esitteet ja lehdet

Lehdistämme voit lukea käytännön esimerkkejä hotellialalta, vanhain- ja hoivakodeista sekä artikkeleja lääkintälaitetekniikkaan liittyvistä teemoista. Lisäksi voit laatia omia esitteitä ja lukea sovelluskohtaisia vinkkejä White paper ‑julkaisuistamme.

iPad, jossa lisätietoa Miele Professionalista.

Esitteet

Huuhtelujärjestelmät, pesuaineet tai prosessidokumentointi: Miele Professional tarjoaa oikean ratkaisun joka haasteeseen. Mielen esitteistä löydät lukuisia käytännön esimerkkejä ja järjestelmäratkaisuja, joista näet, miten käyttökohdekohtaiset haasteet hammashuollon insrumenttien käsittelystä pyykinhuoltoon voidaan ratkaista niin, että lopputulos on säihkyvän puhdas, hygieeninen ja analysoitavissa.

Lähikuva säihkyvän puhtaista lautasista, laseista, kulhoista ja aterimista

White paper

Ensivaikutelma on tärkeä! Vieraat eivät hyväksy likaisia aterimia, värjäytyneitä astioita tai laikullisia laseja. Mielen White paper ‑julkaisuista saat tietoa värjäymien syntymisestä, ohjeita astioiden hygieeniseen pesuun sekä vinkkejä ja kikkoja täydellisen ensivaikutelman luomiseen.

Luo oma Miele-esitteesi

Oletko kiinnostunut tuotteistamme? Etkö kuitenkaan halua tilata kattavaa esitettämme juuri nyt? Siinä tapauksessa voit hyödyntää “Oma esite” ‑toimintoa ja luoda itsellesi oman esitteen. Voit valita esitteeseen vain tuotteet, joista olet kiinnostunut!

Lehdet

Näkemyksiä eri käyttökohteista ja muuta
Professional-tarinat

Innostavia malliesimerkkejä, ajankohtaisia trendejä eri käyttökohteista, hyödyllistä tietoa avuksi päivittäiseen työhösi sekä vinkkejä ja kikkoja Miele Professional ‑tuotteiden käyttöön: Uppoudu Professional-tarinoihimme!

Hoitaja selittää lautapelin sääntöjä vanhainkodissa.
Vanhain- ja hoivakodeille
PROconcept

Vanhustenhuollon laatu huolettaa meitä kaikkia. Miele Professionalin PROconcept-lehti kurkistaa alan trendeihin ja esimerkkeihin ja nostaa esiin, miksi laadukas pyykinhuolto ja ammattikäyttöön tarkoitettu astianpesutekniikka parantavat niin vanhainkotien asukkaiden kuin henkilökunnankin hygieniaa ja hyvinvointia.

Lähikuva hotellin vastaanoton soittokellosta. Taustalla vastaanottovirkailija ja hotellivieras
Hotellinpitäjille ja ravintoloitsijoille
welcome & stay

Ensivaikutelma on tärkeä. Hygieenisen puhtaat liinavaatteet, pehmeät pyyhkeet ja säihkyvät astiat, joissa ei näy jälkiä edellisistä aterioista, parantavat hotellivieraiden ja ravintolan asiakkaiden hyvinvointia. Lue welcome & stay ‑lehdestämme, kuinka trendit, vieraanvaraisuus ja kestävä kehitys voidaan yhdistää onnistuneesti.

Muita lehtiä

Lähikuva käsistä, joka siirtää puhdistettuja hammaslääkärin instrumentteja tarjottimelle

Instrumenttien käsittelyn työryhmä

Instrumenttienkäsittelyn työryhmä, “AKI”, on asiantuntijoiden muodostama komitea, jonka jäsenillä on runsaasti tietoa ja kokemusta kirurgian instrumenttien käsittelystä. Työryhmä on poikkitieteelinen ja alojenvälinen, jotta voidaan koota yhteen asiantuntijatietoa instrumenttien arvon säilyttävästä käsittelystä.

Työryhmän tavoiteena on “käytännönläheisen tiedon kehittäminen ja hankkiminen uudelleen käytettävien lääkinnällisten laitteiden oikeasta käsittelystä, painopisteenä lääkinnälliset instrumentit”.

Desinfiointiainetta kahdessa pullossa.

aseptica

Lehti antaa tietoa instrumenttien pesu-, desinfiointi- ja sterilointimenetelmien käytännön sovelluksista ja ratkaisuista, pintojen hygieniasta ja käsihygieniasta jne, sekä uusista tekniikoista ja tutkimustuloksista, suosituksista, lakien määräyksistä, ja käsittelee myös infektiologiaan ja epidemiologiaan liittyviä teemoja.

aseptiikka on suunnattu hygieniavastaaville, asiantuntijoille, hygienisteille, endoskopiahoitajille ja leikkaussalihoitajille, keskusvälinehuollon päälliköille ja henkilöstölle ... toisin sanoen kaikille, jotka ovat jossain tekemisissä käytännön hygienian kanssa ja joilla siten on suuri vastuu potilaista, työtovereista ja itsestään.