EtusivuKäyttökohteetHevosurheilu: Helen Langehanenberg

Langehanenbergin kouluratsastustalli

Jokainen Helen Langehanenbergin voittama mitali ja malja on kovan työn ja uurastuksen tulosta, ja tämä kansainvälisesti menestynyt kouluratsastaja saa kiittää niistä myös omistautunutta tukitiimiään. Tällä Billerbeckin lähellä Saksan Nordrhein-Westfahlenissa sijaitsevalla ratsutilalla työskentelee yhdeksän henkilöä vastaamassa lähes 50 hevosen koulutuksesta ja hoidosta. Tallin läpi kulkevan pääkäytävän päässä sijaitsee huone, jossa Mielen ammattikäyttöön tarkoitetut pesukone ja kuivausrumpu huolehtivat siitä, että aina on saatavilla puhtaita jäähdytysloimia, satulapatjoja ja siteitä.

Hevonen seisoo ulkona laitumella. Sen talviloimi on likainen.

Helen Langehanenberg on 20-vuotisella kilpaurallaan voittanut kansainvälisistä kilpailuista 14 mitalia, joihin lukeutuu myös joukkuehopea Lontoon olympialaisista. Puolen tunnin harjoitussessiot, jotka saavat sekä hevosen että ratsastajan hikoilemaan, ovat osa hevosten koulutus- ja valmennusprosessia. Hien lisäksi tekstiileihin kertyy näiden sessioiden aikana runsaasti mutaa, mikä on ulkoilmaurheilussa täysin normaalia.

Satulahuoneen kaapit ovat ääriään myöten täynnä satulapatjoja ja siteitä.

Siksi päivittäin tulee pesuun noin 20 satulapatjaa, ja luku saattaa helposti tuplaantua kilpailujen lähestyessä ja niiden jälkeen. Niiden pesuun kuluu nyt tallityöntekijöiltä huomattavasti vähemmän aikaa. Aiemmin kaikki pestiin Mielen kotitalouskäyttöön tarkoitetuilla pesukoneilla, joihin mahtui kerrallaan ainoastaan kaksi satulapatjaa, eli kone piti täyttää ja tyhjentää kymmenen kertaa päivässä. Nyt käytössä olevaan Benchmark-sarjan pesukoneeseen mahtuu tuplasti enemmän patjoja, joten pesukertoja tulee puolet vähemmän. Lisäksi koneessa mahtuu pesemään isokokoisia talviloimia ja jäähdytysloimia, jotka aiemmin pesetettiin ammattittipesulassa, joten säästöjä tulee lisäksi tähän aiemmin käytettyjen kulujen verran.

Helen Langehanenberg esittelle kollegoilleen uutta Miele Professional ‑pesukonetta.

12 kg täyttömäärällään ja rei'itetyllä takaseinällään Performance Plus pyykinpesukone PWM 912 on suunniteltu huuhtomaan karkea lika pois pyykistä nopeasti. Kolme hevosloimille tarkoitettua erikoisohjelmaa ottavat huomioon kaikenlaisten materiaalien tarpeet ja tarvittaessa myös kyllästävät hevosurheilussa käytettävät tekstiilit. Kuivausrummun täyttömäärä on sama.

Tarvitsetko yksilöllisiä neuvoja?

Miele Professionalilta saat kaiken yhdeltä ja samalta toimittajalta pyykinhuollosta laboratoriopesukoneisiin. Meiltä saat mittojesi mukaisia järjestelmäratkaisuja, jotka on räätälöity juuri sinun laitoksesi erityisvaatimusten mukaan, pienintä yksityiskohtaa myöten.

Lue lisää vastaavista käyttökohteista

Voit varmistua asiantuntemuksestamme myös muiden referenssihankkeiden avulla