Henkilö käyttää kannettavaa tietokonetta, näytöllä näkyy Miele MOVE -logo

Miele MOVE

Digitaalinen ratkaisusi tehokkaaseen koneiden, datan ja prosessien hallintaan.

MOVE your Business.

Näin saat lisää vauhtia koneiden ja tiedon hallintaprosesseihin: yrittäjille digitalisointi ja prosessien optimointi ovat avain menestykseen. Miele MOVE yhdistää ammattikäyttöön tarkoitetut koneet, parantaa prosesseja ja auttaa leikkaamaan käyttökustannuksia: intuitiivisesti, avoimesti ja tehokkaasti. Alustassa yhdistyvät intuitiiviset käyttöliittymät ja älykkäät aputyökalut ja se avaa uusia mahdollisuuksia avoimeen koneiden hallintaan.

Hallinnoi tietojasi

Voit hallinnoida konetietojasi itse, kun käytössä ovat kätevät työkalut, jotka vähentävät työtaakkaasi ja pienentävät kustannuksia.

Optimoi työnkulkusi

Optimoi työnkulku ja paranna käyttäjien turvallisuutta – älykkäillä ominaisuuksilla, jotka tekevät prosesseistasi sujuvia ja toimenpiteistä automaattisia.

Visualisoi potentiaalisi

Voit tarkastella yksilöllisiä asetuksiasi ja mahdollisia säästöjä intuitiivisessa käyttöliittymässä, joka pitää sinut ajan tasalla prosessi- ja suorituskykytiedoista.

Voimaannuta itsesi

Lisää riippumattomuuttasi ja turvaa prosessisi: tarkkaan harkitut toiminnot taipuvat yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

Helposti, nopeasti ja ammattimaisesti: Miele MOVElla

Kuulostaako digitaalinen koneiden hallinta liian monimutkaiselta? Miele MOVE tekee siitä uskomattoman helppoa. Miele MOVE toimii kaikilla päätelaitteilla ja kaikissa yhdistetyissä Miele Professional ‑koneissa. Alustaa voi käyttää suoraan tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimilla ja tulevaisuudessa voit yhdistää sillä kaikki yhteensopivat Miele Professional ‑koneet.
Miele MOVE – Yhteensopivat koneemme

Seuraava looginen askel, älä jää muiden jalkoihin.

Verkostoituneilla menee hyvin: tutustu digitaalisen koneiden hallinnan ja ammattimaisten prosessien optimoinnin etuihin, joilla säästät aikaa, rahaa, ja paljon työtä.
FAQ